Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra! Har jättemycket att göra idag och är peppad på dagen. Mina mission idag (utöver alla saker jag faktiskt måste göra ”på riktigt”) är:

Snusa mindre. Alltså jag har seriöst snusat bort hela mitt tandkött då jag snusar en dosa om dagen minst.. Helt sjukt jag vet. Kollade i min mun igår och fick typ en liten hjärtattack. Men blev motiverad iallafall, haha. Men ja,  jag har mått så dåligt och då är det min ”trygghet” att ständigt ha en prilla inne, haha. Idag ska jag bara ta en efter varje gång jag har ätit. Kommer att vara arg hela dagen så tycker redan synd om alla i min närhet. Men det är dags att dra ner och det har det varit länge.

– Dricka mer vatten. Är säääääämst på det här men har gått bra i perioder. Nu har jag slutat dricka vatten helt igen och får alltid ont i huvudet på eftermiddagen när det blir så. Så idag ska jag bära med min flaska överallt.

– Boka flyg till Stockholm på fredag. Är så seg med att ta tag i sådant här men det är nog dags om jag vill ta mig dit eller slippa köra bil.

Önskar er en fin dag. Och här kommer lite tisdagspepp för jag vet att många behöver den:

Puss och kram!/G

Kommentarer

  1. Amanda

    Apropå att dricka mer vatten, jag föredrar att dricka varmt vatten eller te när det är lite kyligt, annars kanske du gillar bubbelvatten (kan vara värt att skaffa kolsyremaskin) eller att ha frukt/bär i vattnet?
    Men det är lätt att prioritera annat före att dricka vatten😅😋

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish