Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pest eller kolera

Såg att Julia Bergman körde detta på sin story och jag mååååste ju göra samma här på bloggis.

Konstant stark svettlukt eller konstant lång behåring överallt på kroppen? 

Det är typ dom två värsta sakerna jag vet, haha.. Eller ja, på mig själv vill jag verkligen inte ha hår iallafall. Sedan får ju alla göra som dom själva vill. Men alltså gud.. Jag vet inte. Jag luktar ju typ aldrig svett och har haft ”tur” med det. F säger att han har känt mig lukta svett en gång under hela vårt 10 år långa förhållande och det var efter min första förlossning. Jag duschar inte ens när jag har tränat oftast, hehe.. Nej fy.. Jag vet inte. Väljer nog svettlukten ändå tror jag. Så mycket ogillar jag kroppshår.

Raka av dig håret eller färga det rosa och ha tuppkam?

Haha, raka av det.

Alltid flottigt hår eller fläckiga kläder?

Fläckiga kläder. Är så obrydd om sådant. Har typ alltid det ändå, haha. Flottigt hår däremot är något som stör mig extremt mycket. Klarar inte av den känslan.

Alltid ha ett bi som följer efter dig eller äta fem bin? 

Haha oj.. Minns att jag och Tove satt och åt sushi i en park i stan i somras och det var ett bi som satte sig i vår mat HELA tiden. Det gav sig liksom aldrig. Jag var livrädd och sprang iväg hela tiden och Tove var bara totalt likgiltig och försökte döda det varje gång.. Hon är så orädd för kryp och sådant och skrattar alltid ihjäl sig åt mig när jag får panik över flugor och spindlar. Hade nog seriöst hellre ätit fem bin om dom var döda än att ha ett bi efter mig. Hade aldrig orkat det för är verkligen livrädd för dom.

Aldrig använda sociala medier eller aldrig få se solen skina igen?

Aldrig använda sociala medier även fast det är mitt jobb. Är så totalt beroende av solen så skulle hellre jobba med något annat i så fall.

Alltid ha lågt batteri eller segt Wifi?

Alltid ha lågt batteri! Det har jag redan. Har alltid typ max 20% på min telefon och den dör säkert fem gånger om dagen. Segt Wifi däremot retar mig så mycket att jag vill slå sönder datorn typ.. Det är SÅ irriterande verkligen.

Alltid snö eller alltid regn?

Alltid snö!

Använda ett hårstrå från en främling som tandtråd eller snyta dig i en främlings använda näsduk?

Usch. Men väljer ändå näsduken.

Aldrig mer ha på dig ett par skor eller ha samma underkläder i sex månader?

Samma underkläder! Om man får duscha och sen ta på sig dom igen så tror jag inte det hade varit ett så stort problem ändå =)

Dela din tandborste med hela din familj i ett år eller äta kattmat i en vecka?

Tandborsten. Tycker inte det känns äckligt alls med tanke på att min familj är barnen =) Sedan är jag så obrydd om sådant och har delat tandborste med alla möjliga människor genom hela livet när jag har glömt min egna eller liknande. Vet att vissa tycker det är superäckligt men så länge jag känner personen så tycker jag typ inte det av någon anledning. Och speciellt inte om det är med ex. ens partner? Då gör man ju värre saker tillsammans tänker jag? Minns att det var en het diskussion på sociala medier för något år sedan om det var äckligt eller inte att dela handduk med resten av familjen och det gör vi alltid här hemma. Tycker inte att något är äckligt när det kommer till min egna familj och/eller mina barn. Har sugit ut mina barns snor med munnen när dom var bebisar och förkylda så har väldigt hög ”äckel”tröskel kanske. Och torkar för övrigt fortfarande deras snor på mina kläder när det inte finns papper i närheten. Snälla säg att jag inte är ensam, haha…

Du får aldrig mer använda toalettpapper men du får tvätta händerna eller du får använda toalettpapper men aldrig tvätta händerna? 

Haha.. Använda toalettpapper men aldrig tvätta händerna i så fall tror jag.

Anordna en stor middag där alla blir matförgiftade eller ha influensan i ett år? 

Haha.. Förlåt för detta svar men det första alternativet. Får man vara så ego? Tänker att en matförgiftning ändå går över fort men hade inte velat vara sjuk i ett år. Pinsamt dock mot alla gäster men hade skickat blommor till alla och bett om ursäkt 100 gånger om. Förhoppningsvis hade alla förlåtit mig.

Alltid vara 15 minuter för sen eller 40 minuter tidig? 

15 minuter sen. Hade inte velat slösa 40 minuter av mitt liv varje gång jag skulle någonstans. Hatar att vänta. Eller gud vad egoistiskt egentligen.. För då måste ju andra alltid vänta på mig i 15 minuter? Ångrar mig och tar det andra alternativet ändå i så fall.

Bada i snor eller äta en skål med snor?

Bada i snor.

0 eller 10 barn? 

NOLL, haha.. Tycker det är mycket med två barn. Hade blivit totalt utbränd av tio och förmodligen varit en fruktansvärd mamma också. Så besparar dessa tio barn det tror jag. Men två barn som jag har idag känns perfekt. Och så vill jag träffa någon som också har barn så kan lätt tänka mig två eller tre bonusbarn till. Eller ett eget till kanske. Missförstå inte mitt svar. Jag älskar mina barn mest av allt i hela världen men hade inte varit kapabel till att ta hand om 10 barn helt enkelt.. Beundrar alla som har så enormt stora familjer och klarar av det =)

Alltid sova med smulor i sängen eller alltid ha en sten i skon? 

Alltid ha en sten i skon. Får kryp i kroppen när det är smulor i sängen.

En mobil som är 1 meter eller en mobil som väger 5 kg?

En mobil som väger 5 kg. Bra träning ändå!

Vara naken en hel dag på jobbet eller ha samma kläder på dig resten av ditt liv? 

Vara naken en hel dag helt klart! Jobbar ju hemma dessutom så känns väldigt problemfritt, haha. Hade jag jobbat på kontor eller någon annanstans bland folk hade jag ändå valt att vara naken före att ha samma kläder resten av mitt liv. Trivs bra naken.

Inte byta sängkläder på ett år eller inte städa toaletten på ett år? 

Usch.. Mina två ”viktigaste” saker när det kommer till städning. Det är liksom fräscha sängkläder och ren toa + rent kök som är viktigast för mig. Sedan kan jag ha massor av damm på golvet och vara helt okej med det. Föredrar ju helt rent överallt men vissa typer av smuts och stök klarar jag mer än andra. Fy, vad svårt.. Men inte städa toaletten då i så fall.

Äta hundskit eller två månader utan mobil?

Äta hundskit ;p Om jag får spy direkt efteråt.

Bada i ett badkar fullt med spindlar eller krypa genom en tunnel full av ormar?

Gud vad svårt.. Jag har fobi för båda. Men spindlar är min värsta mardröm.. Alla kryp är typ det. Jag AVSKYR verkligen kryp. Skriker när jag ser en myra… Så hade valt ormarna.

Ha en relation med din drömpartner och dö om 20 år eller leva ensam resten av ditt liv och dö när du är 90 år. 

Leva med min drömpartner alla dagar i veckan. Behöver inte ens fundera.

Få veta hur du ska dö eller när du ska dö?

När jag ska dö tror jag. Eller jag vet inte. Hade jag fått veta när jag skulle dö så skulle jag maxa livet fram tills dess och hade jag vetat hur så skulle jag gå runt hela tiden och försöka undvika en sådan situation. Så svårt. Men kanske när ändå bara för att kunna leva ut livet till fullo tills dess. Och det gör jag ju i och för sig redan på något vis men hade verkligen maxat det totalt och fyllt dagarna ännu mer med saker jag drömmer om. Tycker att man ska leva varje dag som att det är den sista. Livet är för kort för annat.

Vara barn hela livet eller födas som vuxen?

Haha, så skum fråga. Helt klart födas som vuxen även om livet som barn är sjukt härligt. Jag har ju dock barnasinnet i behåll ändå och brukar säga att jag är 15 år i huvudet, 35 år med tanke på livet jag lever med hus, barn osv och så rör det sig lite däremellan hela tiden beroende på vem jag är med, vad jag gör osv.

Tänk att jag har varit såhär liten ändå =) Ska hitta mina gamla fotoalbum i förrådet idag så ska ni få se mer bilder imorgon. Är faktiskt ganska lik mig själv som jag ser ut idag redan från att jag var bebis. Lika runda kinder iallafall. Mina barn har ju också fått mina stora kinder så gissar på att även dom kommer att ha kvar dom hela livet. 

Kommentarer

  1. Sanna

    Jag gick ju samma grundskola som dig ett tag, vet ej om du minns de.. Men ja du är fortfarande dig lik.. Och en helt underbar person.. Men kom igen aldrig använda toapapper eller aldrig tvätta händerna 😉 tvätta händerna är ju ett måste. Jag menar så länge de finns dusch så behövs väl inte toa papper 😝

  2. Leoni

    Hahaha MÅSTE bara fråga… När du skrev att du har sugit snor ur barnens näsa, menar du med en snorsug då eller rakt av med med munnen?! 😱😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish