Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej hjärtan!

Hoppas allt är bra med er.

Jag har haft en heldag med min Tove. Vi har fixat massor med jobbgrejer men också bara varit. Har hunnit plugga, slänga MASSOR med återvinning (fanns en hel del från kalaset och lite annat med) + hämtat ut paket. Snart ska jag till gymmet och ikväll ska jag kötta sönder. Har inte haft energi alls under förra veckan och kände mig konstant svag men idag är jag redo för nya tag.

Idag känns allt så bra. Jag vet inte varför men det gör bara det. Jag är typ peppad på livet på ett sätt som jag inte har varit på länge och jag älskar det. Känns som att inget kan stoppa mig och som att jag kan göra och klara precis vad som helst. Är så glad att jag får känna såhär ett tag nu för begravde mig i sorg förra veckan. Kändes typ som att jag inte kunde sluta gråta då. Något som jag tycker om med mig själv är att jag alltid har ett positivt tankesätt i grunden. Jag kan byta inställning väldigt lätt och bestämma mig för att se saker från den ljusa sidan trots att jag kanske egentligen inte är på topp. Det finns alltid saker i livet att vara tacksam över och man måste lära sig att flytta fokus när man går igenom tuffare perioder.

Morgonen började med BVC för denna STORA kille. Han vägde in sig på 22 kg och är 120 cm lång.. Snart växer han nog om mamman =) Storlek 33 på fötterna har han också, haha.. Stoppa tiden.

Fyllde hela bilen med alla möjliga kartonger. Älskar att köra bort skräp även om det är tråkigt att stå och sortera när man väl är där.

”Sätt dig där så tar jag kort”. Haha.. Dagens outfit då =) Samma som alltid typ men måste väl ändå visa mig lite på min egna blogg.

Dagens lunch. Älskar att vi älskar samma mat.

Och dagens fika =)

 

Har fixat samarbete för Proteinbolaget och jag är besatt av deras nya proteinbars från GAAM. Dom med mandel är bland dom godaste jag har ätit faktiskt! Detta samarbete är bara för instagram egentligen men vet att ni är många som inte har det men ändå uppskattar rabattkoder så har ju börjat dela dom på bloggen (jag får inte mer betalt för att ni handlar i detta fall) och ni får 20% på allt från GAAM (även nedsatta priser) med koden GABRIELLAJOSS =) Här kan ni se produkterna. 

Och från helgen: 

Efter kalaset kom ju Tove hit och drack vin. Vi låg typ på golvet och skrattade ihjäl oss. Jag dricker ju nästan aldrig alkohol så blir ”full” av ett glas vin..

Söndagskänslan var på topp men barnen var så trötta efter kalaset. Blev iPad-häng hela förmiddagen och jag städade.

Pysslade med alla nya presenter gjorde vi också.

Och spelade Monster-memory. Jag har så dåligt tålamod och barnen blandade bara ihop alla kort hela tiden och la dom på fel plats.. Så var omöjligt att hitta rätt. Till slut så sa jag att man får vända sex kort i taget och ÄNDÅ fick vi inga par.. Tog en och en halv timme att spela klart =) Det var kul iallafall!

Hur fint halsband hade inte en av grannarna gjort till Jason? Han vill alltid ha på sig det nu.

Kram fina ni. Ha en mysig kväll.

Kommentarer

  1. Victoria

    Ett tips till nästa gång ni ska spela memory är att ta bort typ hälften av korten! 😊 (klarar inte heller av memory med små barn 😂)

  2. Linda

    Vad spännande att följa års kontrollerna då min dotter och Jason verkar följa samma ”kurva” minns du vad han vägde och hur lönt han var på 4 års kontrollen? Kram 💕🤩

  3. Lina

    Så glad att jag hittat tillbaka till din blogg! Och att du fortfarande uppdaterar! 🙂 Är inne en gång om dan nu precis som jag var för en himlans massa år sedan.
    Kan inte du dela med dig av vilka bloggar du själv gillar att följa, om du har några såklart. Och var du gillar att hitta din inspiration till hemmet? Du har det så fint!
    Så kul att se vad du gör nu jämfört med 3-4 år sedan då jag följde dig, känns ju lite som att hitta tillbaka till en gammal vän så önskar dig verkligen all lycka med studerandet och livet! xx

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men vad glad jag blir 🙂 <3 kul!! Och vad roligt att du hittat tillbaka hit. Jag hittar inspiration på instagram och pinterest mest. Och mycket i mitt egna huvud bara ;p kram och tack!! Hoppas du mår bra<3

  4. Louise

    Ser ut som att ni haft en toppenhelg med kalas och mys.
    Vi har fällt träd i helgen då vi köpt tomt, såå spännande, men också svårt med alla val. Tänkte fråga dig om ni är nöjda med era val? Vad hade ni gjort annorlunda? Kör ni på laminatgolv eller parkett? Nöjda? Är det något du hade ändrat kök som du känner att du saknar med färger och vitvaror osv. Sen en sista fråga, vart är eran soffa på övervåningen ifrån? Så himla fin.
    Tack för en mysig blogg med mycket pepp och inblickar i verkliga livet!
    Kram<3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men så spännande 😀 vi har parkettgolv i hela huset 🙂 jag hade gjort större badrum och ett större hus ;p inte ett helt vitt kök… Det är typ det. Annars trivs jag superbra. Den är från IKEA!! Kram kram <3 och tack för fina ord. Stort lycka till med huset <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish