Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Inlägget innehåller annonslänk

Måndag idag och vet ni? Jag är så peppad på veckan! Ska dejta (ja, ni läste rätt), plugga, jobba, gå på några behandlingar och unna mig, ha vinkväll med mina tjejer osv.

Nu på morgonen har vi femårskontroll med Jason på BVC och sedan ska jag stressfixa ett jobb som jag verkligen inte har hunnit med nu i helgen och som ska upp idag.. Ska träna, hänga med Tove och ikväll får jag besök av några fina tjejer.

Alltså hörrni.. Igår inväntade jag på riktigt en allergisk reaktion i mitt ansikte. Ni vet ju att jag och min hy aldrig har varit bästisar men nu har den ääääntligen blivit bra efter min mest stressiga period för några månader sedan. Har i princip kunnat gå med bara lite concealer och helt utan foundation + inte fått några nya finnar alls men nu har jag fått några igen… Så igår testade jag denna och det luktade seriöst som inne hos en däckfirma! FY!! Höll på att kräkas konstant när jag hade den i ansiktet och ville bara ta bort den men var ändå tvungen att ”göra klart” för att se resultatet! Och vet ni!? Den var hur jäkla bra som helst. Dock så är den ju väldigt stark så tror inte jag kommer att använda den i hela ansiktet nu framöver utan bara exakt där jag får en finne. Vet inte ens om jag kan rekommendera den på grund av lukten men jag gör ändå det då den var sjukt bra förutom det. Luktar för övrigt fortfarande däck i ansiktet men har ganska fin hy iallafall, haha.. =)

Finns HÄR

Puss, kram och ha en fin dag!

Kommentarer

  1. Mia

    Vi har 12 grader plus i stockholm och det är bra men ingen sol. Vad kul du ska på date. Finns en affär som heter flying tiger och dom har fått in julsaker. Ska köpa ett rådjur i porslin där. Jag älskar rådjur. Ha en mysig vecka kram fina du. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish