Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ja må du leva idag

Idag är jag lycklig. Hela hjärtat bara värker av kärlek. SÅ tacksam över vilka människor vi har i vårt liv. Det slår mig gång på gång vilket enormt socialt nätverk (haha, vilket vuxet uttryck ;p) vi har och vilka fantastiska vänner vi har i vårt liv. Så otroligt mycket familjevänner som står oss nära, underbara grannar, otroliga barndomskompisar.. Våra barn är helt klart överrösta med kärlek och värme och Jason har haft världens finaste dag. Att han får ha alla dessa personer i sitt liv gör mig så varm och trygg i hela kroppen. Hans leende har varit så stort hela dagen, han har sprungit runt och skrattat högt, fått så fina presenter av alla.. Alltså jag är så lycklig och glad.

Och nu mot kvällen så städade jag livet ur mig (det blir ju KAOS efter en sådan här dag) och så kommer F och säger ”Gabbi, du är så jävla bra på att göra och hålla kalas” och då rann den där lyckan över mig ännu mer. Det kändes så fint att få höra det bara. Är så glad över att jag fick ge Jason den här dagen och är så glad över att han fick vara så glad. Tack alla som kom och tack alla som finns i vårt liv. Jag är så otroligt, otroligt tacksam för er alla.

Efter kalaset så stannade Toves sambo, hans bror och deras barn här, hjälpte till med ALL städning och så åt barnen middag tillsammans. Och nu sitter denna mamma och inväntar Tove (som har jobbat hela dagen och inte varit här) för ett glas vin och massor av tjejsnack.

Denna bild sammanfattar våra sista timmar innan det var sovdags för kidsen, haha. 

Önskar er en fortsatt underbar helg. Största kramen <3

Kommentarer

  1. Linda Normark

    Men vilket kalas! Min son älskar också Mario så detta tar jag som inspiration till hans födelsedag i februari 🙂 älskar nya konditoriet i Umeå också, där var jag mycket när jag pluggade i Umeå för några år sedan, en sån fantastik stad som jag saknar ibland 💓 önskar dej en riktigt bra vecka!

  2. Gabriella

    Oj, vad fint och mysigt du har gjort, helt i min egen smak! Förstår att alla blev nöjda, och att det kanske var liite skönt när allt var klart sen 🙂

  3. Christina

    Vilket fint kalas! Grattis till Jason! 🥳
    Mina killar var också helt Mario-tokiga i den åldern! Nu är det Minecraft för hela slanten! Skönt med lite tjejkväll efter kalaset! Kram och fortsatt fin helg! /Christina 🤗

  4. Erica

    Älskar bilden när du sitter på golvet i köket och tittar upp på Jason, tycker den utstrålar så mycket kärlek. Du har verkligen ordnat så fint för honom, förstår att han var glad ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish