Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej älsklingar

Och hoppas att allt är bra med er.

Jag har mycket att göra idag och imorgon fyller Jason år. Hur sjukt att han blir fem och att jag har varit mamma i FEM år!? Har typ knappt hunnit tänka på det då det har varit så mycket annat men ska ordna det sista nu under dagen, träffa Tove och få hjälp med lite jobb och träffa F och få hjälp med lite mer. För oss ”influensers” är det verkligen högsäsong med jobb nu och speciellt inför Black Friday och jul. Det är både roligt och jobbigt. Känner som vanligt stress och press att allt ska bli bra, att alla ska bli nöjda, försöker hålla koll på all mailkontakt och alla telefonmöten.. Ja, ni förstår.

Kolla vad liten Jason var!? Jag med förresten.. =) Här var jag gravid med Jolie i magen och Jason var inte ens två år.. Och jag måste ha varit 22 på bilden med andra ord? Nu är jag 25 och han är liksom fem imorgon.. Tänk att jag fick honom när jag var 20! Måste typ skriva allt det sexton gånger till för att förstå det. Tänk att han börjar förskoleklass nästa år? Vill stoppa tiden men ändå inte! Är iallafall så imponerad över allt han är och allt han kan. Är det något jag är stolt över i mitt liv så är det mina barn. Och jag har verkligen världens finaste son. Så stolt över att han alltid är sig själv, alltid vågar gå sin egna väg och samtidigt alltid är så omtänksam och ödmjuk. Han är dessutom världens charmigaste, sjukt uppfinningsrik och problemlösande, babblar hela tiden (som jag då, haha) och får mig alltid på bättre humör när jag är ledsen. Känner jag mig misslyckad så räcker det med att kolla på honom så vet jag att jag har lyckats så jäkla bra med något iallafall. Jag vet inte hur jag blev en så bra mamma redan vid 20 års ålder men jag tror att det är han som har lärt mig allt jag kan från dagen han kom. Vi har lärt oss tillsammans. Det fina för mig med mitt föräldraskap är att jag alltid har format det efter barnen (och det gör jag fortfarande) och följt mitt hjärta med precis varje grej som gäller dom. Är så glad att jag har vågat köra på mitt ”nära” föräldraskap, inte brytt mig om vad andra tycker och tänker, alltid haft barnen nära, varit lyhörd till deras känslor, ammat länge, samsovit osv. Och det jag också har lärt mig sedan jag blev mamma är att man inte kan planera hur man ska vara som förälder eller hur saker ska bli. För allt blir alltid ändå precis tvärtom, haha. 

Min bebis!! Älskar honom så mycket så det går inte att beskriva. Det är så speciellt med första barnet också. Man får ett så särskilt band. Menar inte att jag inte har det med Jolie men det är speciellt med Jason på ett annat sätt. 

Och den allra första bilden jag la upp på ”honom”. Var bara 19 år här. Helt sjukt. Här var jag i vecka 12 och gick ut med min graviditet offentligt på instagram minns jag. Hade kanske 50.000 följare då och det exploderade totalt efter mina första gravidbilder. Livet var så annorlunda… Jag bodde i Göteborg, hade enorma (!?) bröst, tränade och jobbade hela tiden, hade shabby chic inredning i hela min lägenhet.. Ja, alltså gud vad mycket som hinner hända. Tror denna bild är tagen i mars 2015. Och jag minns också att jag tyckte att jag hade jättestor mage här. ”Visst syns det att jag är gravid!?!?” sa jag hela tiden till F som ba ”ja, lite kanske älskling”, haha.. 

Aja.. Tillbaka till verkligheten. Den mest frågade frågan just nu på instagram är förresten NÄR nästa kod med Aim’n kommer och den kommer imorgon på insta story! Kan skriva ut den här med då för er som inte har instagram så att ni kan shoppa ändå och få rabatten.

Vill också tacka er för all kärlek och förståelse och för att ni orkar med mig när jag är lite sämre på att uppdatera i perioder. Hade jag berättat vad jag går igenom just nu så hade ni förstått mig till 110% men det är fint att ni gör det iallafall, även fast jag inte säger något mer specifikt än att jag inte alls mår bra precis i stunden.

Filmade och klippte samarbeten halva dagen igår, åt lunch med Jeanette, hängde på sjukhuset (den största anledningen till varför precis allt känns tungt just nu) och hade barnens pappa här på middag. Köpte vantar till barnen när vi hade hämtat dom på föris, gick igenom deras vintergarderob.. Det snöar ju som ni vet i Umeå. Är redan trött på att ”skotta av” bilen varje morgon – måste ordna garage/carport!

Myslunch med min Jeanette (som jag har känt sedan jag var bebis typ). Älskar att vi får in lite kvalitetstid en gång i veckan iallafall trots att båda jobbar och pluggar ihjäl sig just nu.

Stod och babblade i min ensamhet med spegeln och även ute i gymmet (hade dock hjälp att filma då) och jag HATAR verkligen att spela in samarbeten på offentliga platser men ibland måste man ju göra det med.. =) Bytte om typ fyra gånger så folk där inne måste ha trott att jag var galen som hade typ fem olika outfits under en timmes träning, haha.. Slår mig också alltid hur extremt mycket och snabbt jag pratar konstant och blir typ trött av att höra min egna röst när jag redigerar videos.. Blev ändå bra till slut och ni ska få hänga med mig på en del av mitt benpass imorgon i samarbete med just Aim’n. Älskar att ni älskar deras kläder lika mycket som jag!

Tove har varit med mig massor nu i dagarna. Har verkligen behövt det. Vi är just nu besatta av bönbågar och det är ett måste när vi har myskväll. Om ni inte har provat så gör det. Det är sjukt gott!

Och huuuur snygga är inte tightsen!? Älskar färgen och modellen på just dessa! Och deras nya band är också grymma. Man får lite extra utmaning med dom då dom är tjockare och mer ”hårda” än dom vanliga banden.

Nu ska jag sluta babbla. Blir till och med störd av min egna röst när jag skriver inlägg för hör den i mitt huvud medan jag knappar på tangenterna. Och just nu har jag verkligen tankar precis överallt så blir extra mycket babbel i huvudet. Minns att Andrea Norrman (tror jag det var) frågade sina följare om man hör sin egna röst i huvudet när man tänker eller någon annans röst. Och majoriteten hörde sin egna! Och ja, jag hör verkligen alltid min egna röst när jag tänker saker eller skriver saker. Sen har jag typ 102948 tankar i minuten också på det så ni kan ju tänka er hur det är, haha. =) Önskar er iallafall en fin tisdag. Tack för att ni finns och tack igen för all förståelse. Har inte fått en enda taskig kommentar om uppdateringen och jag är så himla tacksam för det. Någon dag i framtiden kanske jag kan berätta om vad jag går igenom just nu men för stunden så varken kan eller orkar jag. Kram.

Kommentarer

  1. S

    Åh va intressant det där med vilken röst man hör när man tänker. Jag hör med min egen röst när jag tänker, när jag läser så beror det på om jag hört författaren till textens röst. När jag läser din blogg så hör jag din röst när jag läser. Läser just nu en bok av Alex Schulman och då hör jag hans röst när jag läser. Jag är ganska bra på att imitera röster och dialekter, jag är en sådan som ”smittas” av dialekten den jag pratar med har, det kanske har med det att göra.

  2. Amanda

    Hej fina du!
    Känner bara att du ger mig så mycket kärlek, inspiration och igenkänning heeeeela tiden så vill bara ge lite kärlek tillbaka <3
    1. Du är så himla vacker. Insida ut.
    2. Du ger mig så mycket framtidstro, att allt fixar sig i slutändan.
    3. Jag blir pirrig i magen av att du berättar om DINA planer, visioner och vad DU inspireras av, hur sjukt?!
    Tack för att du är du. KRAM! <3

  3. Ninna

    Du har en jättefin son och det märks så mycket att du är en bra mamma, med båda fötterna på jorden❤️. Tråkigt att du inte mår så bra nu.. Man undrar vad som hänt. Hoppas allt löser sig💕🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish