Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett snabbt hej

Kikar in och säger hej en snabbis. Är mycket idag med vår lilla tjej som jag skrev tidigare och uppdateringen får lida lite här inne. Tycker att dessa hjärtkontroller nästan alltid blir som en hel halvdag (alltså hel förmiddag eller eftermiddag) då det oftast är försenat med tiden, man ska göra så mycket olika prover och kontroller + ultraljud (som tar rätt lång tid) och sedan prata med läkare efteråt.

Och till något helt annat lite ”roligare”. Jason sätter alltid på sin nattlampa innan han ska sova trots att han sover i min säng , haha. Anledningen till detta är att han nattar sina ”bebisar” i sin säng (massor av olika gosedjur) och han och Jolie hjälps åt att kamma deras hår, läsa bok för dom, ta på dom blöjor osv. Tycker iallafall att denna lampa är så himla fin fortfarande. Minns att alla klagade på mig när jag köpte den då den ändå kostar 2000:- men det är nog ett av mina bästa inredningsköp till barnrummet. Den har hängt med sedan Jason var bebis och är precis lika fin fortfarande.

Kommentarer

  1. Carro

    Gud så gulligt av honom! Önskar att alla pojkföräldrar hjälpte till att uppmuntra och hålla kvar den vårdande sidan hos pojkarna. Den behöver de ta fram när/om de själva får barn.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish