Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och är sjukt peppad på dagen. Ska träna med Tove, äta god lunch, plugga och jobba.

Igår tränade jag på kvällen och drack en energidricka jättesnabbt precis innan. Det borde jag iiiiinte ha gjort.. Jag är ju extremt koffeinkänslig så fick hjärtklappning, blev frossig och helt yr.. Försökte träna ut det ur kroppen men det tog säkert en halvtimme innan jag kom igång ordentligt för att jag mådde så jäkla illa. Oftast går det bra för mig att dricka ex. en Clean eller en liten kaffe (med mycket mjölk i, haha) om dagen men då delar jag upp det under flera timmar och går och ”smuttar” på samma dricka hela dagen. Det gör mig lite extra pigg och ger den där energin som jag behöver. Men att svepa en sådär fort gör jag aldrig om, haha.. Mådde illa resten av kvällen med och kände mig sjuk + kunde inte somna på kvällen. Blev ett sjukt bra pass till slut iallafall och jag maxade på marklyften och på bensparkarna i cable crossen. Körde lätta hip trusts för att verkligen få kontakt med just rumpan (och inte mer med baksida av lår som jag ofta får om jag ökar vikten mycket). Har sjukt mycket träningsvärk idag men är ändå taggad på dagens träning med.

Tog absolut noll bilder på mig själv igår så ni får denna som jag skickade till Tove efter passet. Var helt skakig i benen efter (för mig) extremt tunga marklyft. Kunde typ inte stödja på benen alls. Ni vet när man har tränat så hårt att benen verkligen viker sig under en? Så kändes det igår. 

Gårdagens:

Mat: Får ju frågan ibland vad jag äter efter att jag har tränat. Det är SÅ olika. Hade verkligen noll matlust igår men hade knappt fått i mig något under hela dagen så var bara att laga något snabbt och trycka i sig. Jag har skitsvårt att lägga på mig vikt så måste verkligen äta extremt mycket för att få resultat av all min träning. Och det är svårt ibland att få i sig för det är inte alla dagar jag har så mycket sug efter mat heller. Ibland är jag vrålhungrig konstant i en månad och ibland vill jag inte äta alls under en vecka typ.. Men ja, jag tryckte i mig nuggets med råris och broccoli, massor med örtsalt och chiliflakes + bea. Kan seriöst äta bea till allt, det är min bästa sås! Och så gjorde jag sås på crème fraich + sweet chili med som jag bara geggade ihop på tallriken. Inte så fancy men bra ”efter-gymmet-mat”.

Känslor: Läste att Antonija Mandir och hennes sambo har gjort slut och det berörde mig lite extra då jag har följt henne så länge och ÄLSKAR henne. Världens skönaste människa och så himla, himla trevlig dom få gångerna vi har träffats. Skickar lite extra kärlek och styrka till henne idag (och även igår!).

Tacksamhet: Har så extremt mycket fina vänner omkring mig och är så himla, himla glad över allt dom gör för mig varje dag. Har alltid någon att ringa om det är något eller om jag bara vill prata av mig och bara det är ju faktiskt en sådan lyx!? Mina tjejer är bäst.

Åt lunch med en av mina bästa i måndags och det var SÅ mysigt. Älskar att ”trycka in” en lunch i vardagskaoset när ingen egentligen har tid men man får ändå till en timme ihop. Bästa. 

Glädje: Alltså jag ÄLSKAR er. Tack för att ni finns! Igår kände jag mig allt annat än ”jäklar anamma” men sedan läste jag detta och kände att jo, det tänker jag visst vara, haha. Ville mest förmedla att NI ger mig pepp, inspiration, motivation och ork. Så ni som skriver att jag är inspirerande och annat snällt – NI inspirerar mig minst lika mycket. Med er värme, er pepp, när ni bjuder in mig i ert liv genom kommentarsfältet. Tack för allt. Har sagt det minst 100000 gånger förr men ni betyder så mycket mer än vad ni kan ana för mig.

Lathet: Skulle ju rensa alla mina lådor på övervåningen igår (i badrummet) men orkade verkligen inte så låg i soffan och såg Lyxfällan istället. Älskar att det är mitt favoritprogram typ? Haha.. Men allt som har med ekonomi att göra tycker jag är intressant och roligt. Har på riktigt sett alla säsonger och alla avsnitt. Jag.skojar.inte =)

Kalasförberedelser: Igår fick jag sms om att allt jag har beställt till kalaset är på gång. Beställde också en tårta av en tjej som gör SÅ fina här i Umeå. Min första tanke var att stoppa en Mariofigur i en vanlig gräddtårta. Jason har nämligen en blåbärs och jordgubbstårta MED Mario på. Detta dög tydligen inte då han sedan förtydligade att han skulle kunna äta Mario, haha.. Ja, jag kanske skämmer bort mina barn för mycket men deras önskan är min lag så nu blir det ett enormt Mario-huvud som tårta nummer ett, en tårta med bär och grädde som tårta nummer två och någon tårta till då vi ändå blir rätt många. Ärligt talat så stressar kalaset ihjäl mig då jag inte alls har tid att planera och fixa som jag brukar men det kommer nog bli bra ändå.

Sorg: Blev så ledsen en stund igår mitt på dagen då jag tänkte på att vi har hjärtkontroll på torsdag (alltså imorgon). Jolie är dock glad som alltid och går runt och säger att hon ska till hjärtdoktorn och att dom ska lyssna på hennes hjärta, att hon ska få äta sushi med mamma och pappa efteråt och att hon ska få välja en leksak. Och så har hon ett eget stetoskop och ska lyssna på allas hjärta här hemma, haha. Älskade gumman min.. Så kär i henne och så orolig för framtiden även om jag vet att vi grejar vad som än väntar. Men det ÄR jobbigt med hennes hjärtfel och det som känns jobbigast är att det rent fysiskt är så litet men att det påverkar hennes hjärta så mycket ändå. Det är också jobbigt att hon är så frisk. Hon är ju som vilket barn som helst och det varken syns eller märks att hon är ”sjuk” egentligen. Och då blir det som ett slag i ansiktet varje gång jag inser att vi faktiskt ska till sjukhuset. Blir som två olika världar typ.

Inköp: Köpte ”tråkiga” saker (som enligt mig dock är jätteroliga), haha.. Älskar att köpa diskmedel och städsprayer och sånt =)

Nu ska jag sluta babbla. Är på världens prathumör så det är ju tur att jag ska möta upp Tove snart, haha. Hon ska hjälpa mig med lite jobb. Önskar er en fin dag, kram!

Kommentarer

  1. Maria

    Hej Gabriella, Jag är gravid med vårt första barn och ska berätta på jobbet om mindre än 2 veckor om allt ser bra ut på stora ultraljudet som är då. Då är jag i vecka 20 nästan 21. Jag tycker det är så jobbigt att klä mig som gravid. har redan ganska stor mage och inga vanliga blusar passar över gravidjeansen. Kan absolut inte ha något som trycker mot magen då jag får panik och mår illa. Hur fasen ska jag klä mig ända till slutet av februari då jag går på föräldraledighet?
    Vill inte köpa massor av gravidkläder då det känns onödigt och heller inte massa kläder i större storlek jag aldrig komma ha sen 🙁 Känns helt omöjligt.

    Är det respektabelt på ett kontor att ha en lite kortare blus som gör att man ser en den svarta delen av gravidjeansen eller ett linne under? Vad tycker ni andra läsare? 🙂

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Åh förstår helt 🙂 <3 jag hade bara tights hela tiden och en längre eller kortare tröja typ.. Köpte aldrig gravidkläder heller men kan vara värt att investera i ett par gravidtights iallafall 🙂 Har ingen aning faktiskt då jag bara gick runt hemma hela tiden under slutet.. Men någon i kommentarsfältet kanske har tankar? Kram

    2. Manuella

      Köp ett par sköna gravidleggings, de e sköna även efter graviditeten använder de ännu nu 4 mån efter bf. Sen kan du också köpa tub toppar som du använder över magen och ner och då kan du i princip använda alla dina lösa blusar 👍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish