Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästishäng

Mitt i regnrusket så fick vi lite bästishäng och egentid med våra små tjejer. Älskar verkligen Minna och Jolies relation. Dom slår varandra, kramar varandra, skriker på varandra, skrattar ihjäl sig åt och med varandra och slåss om precis allt som den andra håller i händerna för stunden, haha.

Ser ut som att jag har jättefett hår men det är vatten för att det spöregnade ute ;p Måste väl skriva det innan något troll ber mig tvätta håret.

Barnen ville ha min smoothie (SÅKLART). Varför är det alltid så? Dom fick var sin saft men ändå är det just min dom ska ha.. Och jag fick tillbaka den när den var kladdig av små barnfingrar och i princip helt slut. Var typ en klump spenat kvar på botten när dom tyckte att jag skulle få smaka… Är alltid så, haha.

Älskar ihjäl mig i dom här två!! Tror att dom kommer vara bästisar hela livet precis som sina mammor. Och dom är så sjukt lika oss i personligheten redan nu. Double trouble med andra ord.. =)

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Hej! Du är så snygg, verkligen en förebild! ❤️Grym blogg har du också måste jag få lov att säga nu när jag ändå kommenterar. Sluta aldrig vara du! Och du har så mycket hår! Om jag minns rätt hade du inte så mycket hår för flera år sedan. Hur lyckades du med det ? Snälla du! dela med mig, jag har väldigt lite hår.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish