Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej från livet

Känns som att jag är på språng konstant idag och det var samma känsla igår. Landade precis hemma och har fått i mig lite mat så nu ska jag till gymmet och sedan ska jag åka och slänga massor med skräp (typ trasiga leksaker som varit utomhus osv). Har annars haft två möten idag + ett annat samtal och det kommer att hända så mycket i mitt liv nu framöver. Det känns jättekul! Något annat jag har gjort idag är laser med och jag glömmer varje gång hur ont det gör, haha.. Det rinner tårar varje gång och jag blir helt kallsvettig. Efteråt är det dock bästa känslan och jag är nästan läskigt len nu. Har ju i princip gjort hälften av behandlingarna nu och tiden har gått så snabbt! Kan ju säga att jag redan nu knappt behöver raka mig i princip varken på benen eller där nere. Är inte alls mycket kvar och när det väl växer ut är det så glest att det knappt syns. Så himla skönt.

Och dom enda bilderna jag har från idag är typ 16 likadana bilder på mig själv i bilen =) Och alla ser i princip exakt likadana ut, haha.

Peppade mig själv med god lunch idag (fast jag inte ens var hungrig) och läste juridik samtidigt som jag åt. Och jag vet att många av er har frågat om mina vitaminer och vilka jag tar/hur ofta. Jag tar just nu probiotika (två om dagen) och C och D-vtamin (en av varje varannan dag).

Hade som sagt ingen matlust idag så när kidsen kom hit med sin pappa efter förskolan så åt Jolie upp resten. Tycker det är så kul att mina barn verkligen vräker i sig sallad. Dom har berättat på föris att Jolie alltid får hela salladsskålen när dom andra barnen har ätit klart och att hon alltid sitter och trycker i sig tills den är tom typ.

Nej nu ska jag dra mig från soffan! När jag har tränat klart ska jag rensa alla mina lådor i badrummet uppe. Har så mycket smink och skönhetsprodukter som bara ligger och tar plats och då ger jag hellre bort till mina vänner som kommer att använda dom mer än jag. Och så ska jag göra något gott fika så att jag orkar plugga resten av kvällen sen.

Kram på er!

Kommentarer

  1. P

    Hej! Är också nyfiken på vilken slags laser du gör. Kan du kolla upp det är du gullig? Din verkar ju fungera och det finns så många olika maskiner tydligen.
    Kram

  2. Emma

    Vad är det för laser du gör? Jag gör också laser men jag känner nästan ingenting alls haha. Hon höjde styrkan förra gången och jag kände fortfarande inget 😂 tre ggr och håret är nästan borta, är så skönt i vilket fall👏🏼👏🏼👏🏼

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish