Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

8 saker du kanske inte visste om mig

Ser att alla kör denna på insta story men jag kör den på bloggen istället =) Ni som har hängt med sedan jag började blogga vet säkert redan allt men vet att ni är en del nya läsare med här inne som förmodligen inte har någon aning.

– Jag har hoppat upp en klass för att jag ”var smart”. Det enda läraren kunde klaga på när jag gick i femman (tror jag det var) var att jag skrev för tätt mellan raderna i skrivboken och behövde hålla mer avstånd. Och då föreslog hon att jag skulle få hoppa upp en klass och få lite högre nivå på plugget. Så jag tog studenten ett år tidigare än dom andra som är födda 1995. Väldigt skönt såhär i efterhand då jag var extremt pluggtrött på den tiden. Vet inte hur jag hade orkat ett helt år! Väldigt tacksam mot min mellanstadielärare är jag också, haha.

– Jag har ett födelsemärke i pannan som jag har funderat på att ta bort i princip hela mitt liv men som jag i slutändan aldrig orkar göra något åt. Har även ett litet födelsemärke precis under varje bröst som sitter exakt på samma plats fast på var sin sida. Alltså verkligen på PRECIS samma plats under brösten och lika långt ifrån varandra.

– Jag klarar inte av att ta i mjöl. Får gåshud över hela kroppen och tycker det är sjukt äckligt. Det enda som annars kan ge mig gåshud är kyla (såklart), om jag är jättekär i någon och den rör i mig, om jag hör en låt som är jättejättebra eller när jag tänker på något extremt obehagligt.

– Jag sover alltid med en kniv på nattduksbordet. Går också alltid runt i huset innan jag ska sova och kollar varenda vrå för att se att det inte är någon där. Tycker det är läskigt att bo ensam på 150 kvm rätt så ofta ändå och dessutom är jag extremt mörkrädd och bra på att skrämma upp mig själv.

– Jag skriver listor på precis allt! Finns verkligen inget jag inte kan skriva en lista på. Tror att det är för att jag har så mycket i huvudet och det blir lite mer ordning när jag skriver ner vad jag behöver göra, köpa, tänka på osv.

– Jag får relativt ofta frågan om jag har opererat min näsa. Och det har jag inte! En av mina vänner som har opererat sin näsa visade däremot en bild på min näsa i profil för att hon ville ha den exakt som min. Detta var strax efter att jag hade tagit studenten. Efter det insåg jag att min näsa kanske är ganska fin ändå. Och idag älskar jag den och tycker att den är väldigt fin! Det har dock inte alltid varit så. Jag har under hela mitt liv som ”liten” (och upp till tonåren) tänkt att jag har en ful näsa för att en kille sa till mig i sexårs att jag hade grisnäsa. Haha.. Sjukt ändå vad saker kan sitta kvar i en och det är därför det är så viktigt att lära sina barn vad man kan säga och inte till andra.

– Jag är extremt känslostyrd. Och jag tror även att våra känslor är det finaste och viktigaste vi har.

– När min pappa dog så förstod jag inte det på flera år. Jag låtsasgrät på begravningen för att ingen skulle tycka att jag var konstig. Tror det säkert tog tre år för mig att inse att min pappa faktiskt aldrig skulle komma tillbaka och då kom det tårar på riktigt.

Kommentarer

  1. Lotta

    Födelsemärkena under brösten är nästan alltid rudimentära bröstvårtor i fall Du inte visste det! Det är därför de sitter så symmetriskt! Hälsningar från en läkare!

  2. Vilma

    Hej! Kan jag skicka ett DM till dig på Instagram om du kommer se det? Skulle verkligen behöva råd från dig för du är så klok!

  3. Felicia

    Det är helt omöjligt att födelsemärkena under brösten INTE skulle sitta precis lika långt ifrån VARANDRA, men du kanske menar lika långt ifrån ”sina” respektive bröst hehe.
    Och det där om märket i ansiktet, har själv tagit bort en på näsan och det har lämnat ett ärr så skulle hellre inte göra det om det inte var så att den faktiskt gjorde ont.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish