Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Har haft en mysig helg men är så trött då barnen är överallt och ingenstans. Tar typ hårt på mig nu när jag har så mycket plugg och jobb under en period med.. Men det går bra och ikväll ska jag försöka lägga mig i tid för att få ta ikapp lite sömn. Sover alldeles för lite igen och det känns av. Blir mycket mer orolig, känslig och stressad.

Annars då? Har umgåtts massor med Tove och pratat i telefon typ dygnet runt. Har verkligen behövt det då det varit mycket privat som tyngt mig massor.. Idag har jag egentligen föreläsning 9-16 men ska skippa hela dagen då jag ligger så mycket efter med andra föreläsningar. Ska försöka se ikapp allt i veckan hade jag tänkt då jag är barnfri större delen av tiden.

Annars ser min vecka ut såhär: 

Idag: Lunch med min fina Jeanette, plugg, jobb, naprapatbesök och träna. Skapa utkast för ett samarbete ska jag också göra.

Tisdag: Plugga, plugga, plugga! Träna, laserbehandling, möte med studievägledare för att sänka studietakten lite och göra upp en ny plan för hur jag ska plugga och ha ett liv samtidigt, haha.

Onsdag: Plugga, jobba, träna. Träffa en vän.

Torsdag: Plugga, hjärtkontroll med Jolie och träna.

Och mellan allt ska jag slänga återvinning och ”skräp” som jag plockat bort nu när jag städat på gården inför vintern, träffa Tove, luncha med en annan vän (vet inte vilken dag) och ordna med lite papper för företaget. Sedan ska jag plugga hela fredag, lördag och söndag med. Har som sagt mycket att ta ikapp och ska försöka ta igen det tills nästa måndag så att jag ligger i fas då och kan börja vara med på alla föreläsningar igen.. Har typ runt 25 timmar att se ikapp totalt i bägge kurserna så blir spännande att få ihop det. Blir lätt såhär dom veckorna som jag har barnen då många föreläsningar ligger under kvällstid och startar typ 17:30 när jag är mitt uppe i att laga mat och bada/natta barn. Lajvet alltså.. Men det går ändå oftast ihop till slut har jag ju märkt såhär långt.

Har fyllt på med massor av nyttigheter här hemma. Trycker c-vitamin, avokado och ingefära i hopp om att hålla mig frisk.

Plåtade, fotade, fixade matsamarbete igår.. Puh, inte lätt att få till det med barnen. Men det gick bra till slut! Vi har iallafall testat burgare på ärtprotein och dom var sååå goda! Mina barn är ju väldigt speciella och ogillar sådan mat som dom flesta andra barn älskar. Så alltid när jag har folk över och bjuder på sådant som dom flesta barn gillar (tacos, hamburgare, pizza osv) så äter mina egna barn typ ingenting.. Men dessa gick ändå ner!

Jason har börjat skriva bokstäver hela tiden och överallt.

Och Jolie har klistrat klistermärken på fönstret i lekrummet. Höll på att svimma när jag såg det typ då jag vet hur svårt det är att få bort, haha..

Min mini! Hon ville sova på alla bilder ;p Som jag då – hatar att kolla in i kameran fast jag tycker att jag har jättefina ögon. Typ en av grejerna med mitt utseende som jag är mest nöjd med, haha. Tänk att jag lyckats bli influenser ändå fast bland mitt värsta topp tre i livet när det kommer till obekväma saker att göra är att vara med på bild.. Trivs så mycket bättre bakom kameran. Både barnens kläder och min topp kommer från Gina Tricot förresten!

Jolie vill alltid borsta sina tänder själv så jag borstar dom först med eltandborste och sedan får hon borsta själv med sin vanliga som hon gillar mer. Är era barn lätta att borsta på? Jason är superenkel men Jolie är så svår vissa kvällar så blir ofta kortare tandborstning än vad man borde borsta. Men orkar inte bråka ihjäl mig med henne heller..

Önskar er en fin dag! Puss och kram!

Kommentarer

  1. Bella

    Tips tips tips för ta bort klistermärken från båda fönster och kylskåp/ frys börja föna de med hårfön så lätt att ta bort!
    Asså du ska värme de med hårfön🙈 hälsningar 3 pojkarsmamma 😂

  2. Cissi

    Men vad sött. Jättefin klistermärkessamling på rutan ju 😍 Rakblad är det rätta verktyget när man ska ta bort klistermärken/klister från glasrutor eller tex blankt blankt kakel 😊 Annars fungerar ju våtservetter till det mesta oxå. Helt galet att vi (många) torkat våra bebisars rumpor med det egentligen 😬😅🙈

  3. Karin

    Hej. Har en fråga och förstår om den är för privat för att svara på. Du nämner sällan/aldrig dina föräldrar/familj.. Tänkte när det gäller till exempel barnpassning kanske dem kan vara till hjälp? Har ni lite kontakt eller har du kanske valt att utesluta dem från bloggen? Hoppas det löser sig med pusslandet!

  4. Julia

    Min 2,5 åring är så svårt att borsta tänderna på. Har börjat göra som min pappa gjorde på mig, först borstar vi tänderna på oss själva tillsammans och sen ser jag jämnt en massa tandtroll (Karius och Baktus är ena riktiga rackare) och dom hoppar runt i munnen så man måste jaga dom. Ibland hoppar dom ur munnen och då måste man jaga efter med tandborsten, tandkräm överallt men tillslut så får vi fått på dom allihop. Kommer ihåg att jag tyckte det var helt hysteriskt kul när jag var liten och min lillparvel verkar tycka det är minst lika kul, plus att vi får tänderna rena såklart.

  5. Frida

    Det är bara att ta t-röd på en trasa ich gnugga bort de rester som ev blir kvar av klistermärken på själv glaset! Eller smeta in med rapsolja och låta det vara några timmar.

    Har barn i samma ålder som Jolie.. ja har olika alternativ. Borta som bamse, lille skutt, favoritgosedjuret osv. Så får han välja hur jag ska borsta som.. brukar funka superbra 🙂

  6. Malin

    Hej! Varför kan du aldrig skriva en rad om dina vita ankel sockar då det ju är en del av outfiten? Dessa strumpor är ju en stor del genomgående i din blogg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish