Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästishäng

I helgen fick vi som jag skrev tidigare mycket kvalitetstid med våra bästa vänner och barnen hade så roligt. Vi besökte Västerbottens museum och hade som vanligt dom galnaste barnen av alla som sprang runt i cirklar, skrek, bråkade om vem som skulle leka med vad och slog varandra. Till slut fick vi gå ut och rasta vilddjuren bland löven istället. Då blev det lugn och ro och dom lekte så snällt i typ en timme med pinnar, stenar och gräs.. Våra barn är verkligen som syskon och det märks att dom har vuxit upp tillsammans. Hade annars noll energi och kände mig som världens sämsta mamma hela dagen. Ville helst bara ligga och sitta och var helt borta i tankarna. Tur att dom kunde leka med varandra iallafall.

När mamma letar kortet för att köpa glass så kommer alla kidsen springandes =)

Lördagen var annars sjukt stressig och jag hann knappt äta. Det är sådana dagar som jag dricker gainer nu för tiden. Annars räcker det oftast med vanlig mat och jag äter ju frukost, lunch, mellis och två middagar (för att jag är vaken så sent och blir hungrig igen vid 22), haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish