Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Inlägget innehåller annonslänkar

Och hej fina ni!

Helgen har gått SÅ himla fort. Det är helt orimligt. Idag får jag hämta hem barnen efter föris och annars står detta på min ”att-göra-lista” idag:

– Lämna in bilen för in och utvändig tvätt. Finns ju seriöst inget bättre än en helt nytvättad bil. Älskar känslan av att allt är helt rent inuti och luktar gott.

– Ska få hjälp med min rygg/axel. Är så less på att ha ont i den men märker knappt att jag har det längre för att det är en så naturlig del av mitt liv typ..

– Jobba

– Plugga

– Slänga masssoooor med återvinning. Längtar inte och det är typ det tråkigaste jag vet (förutom att tanka och borsta tänderna, haha).

– Fixa tvätten!

– Dammsuga

– Vattna alla växter

– Börja städa på gården och göra i ordning inför vintern. Har skjutit upp detta lite för länge nu men det är verkligen dags.

Önskar er en fin start på veckan! Kraaam!

Glidit runt i Nike i helgen =)

Och även i denna fina ”kappa” som ni hittar HÄR. Tights HÄR och skor HÄR.

Barnen har hängt här mycket och vi har firat kanelbullens dag! Kom dock på det typ klockan 18 dock så alla bullar var typ slut överallt.. Blev frysta bullar men det gick lika bra =)

Mood när barnen spiller socker över hela matten, kladdar kanel i soffan och kastar omkring blåbär överallt.

Jasons Mario-gubbe har fått nya kläder.

Jag har ätit Max i vanlig ordning!

Har kört ett mördarpass med Tove på gymmet.

Ätit sushi till lördagsmiddag i min ensamhet.

Haft min bästa granne här på vin!

Handlat med barnen! Alltid ett lika stort projekt då båda ska ha var sin vagn och mot slutet vill ingen ha en vagn så jag får dra alla vagnar + jaga barnen.. Haha.

Jolie köpte masssoooor med satsumas. Bästa som finns nu så klagar inte.

Kommentarer

  1. Isabel

    Men alltså varför är det ALLTID så att först vill alla barnen ha vagn/korg och mot slutet vill ingen 😂 vi har 4 barn 6 år och under så du kan ju tänka dig kaoset när jag jagar runt efter alla samtidigt som jag drar 4 vagnar 🙈

  2. Amanda

    Vad har du för storlek på kappan och byxorna? Tror vi är ganska lika i storlek! Kram och tack för bästa bloggen ❤️

  3. Ninna

    Vad jag känner igen mig i det när man går i affär och båda ska ha vagn. Sedan springer de och gömmer sig. Lägger i saker i varukorgen/vagnen som de absolut inte behöver. Jag är helt slut efter det passet. Mina nerver är kaos efteråt 😄. Älskar att du delar med dig av sånt här, man känner sig mindre ensam om det❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish