Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trevlig helg!

Tänkte bara önska er en trevlig helg! Har varit så dålig på att uppdatera så försöker kompensera direkt jag kan, haha. Har haft myskväll med barnen och deras pappa och nu är jag själv resten av helgen. Ska bara sova, träna och plugga. Hoppas att ni har en fin kväll! Stor kram!

Jag och Jolie åkte och handlade allt hon var sugen på. Blev chips, popcorn, godis, kladdkakeglass och saft.. Sockerbomb men det är ju ändå helg =)

Kommentarer

  1. Karin

    Fint att ni kan umgås alla fyra 🙂. Jag tycker att du har många kloka tankar om livet och relationer och frågar därför dig om ett råd. Jag har en längre relation och vi har ett barn. Jag funderar mycket på om jag vill bryta upp eftersom jag inte mått så bra i relationen och heller inte älskar honom längre. Har dessutom varit förälskad i en kollega i cirka 1,5 år som tyvärr är både upptagen och mycket yngre. Det blir förmodligen aldrig vi men jag undrar ändå om jag ska berätta för honom hur jag känner. Vad tycker du? Jag upplever att han tycker bra om mig och vi har haft en enligt mig speciell ögonkontakt. Det skulle kännas bra att veta om han också har känslor för mig eller om jag bara inbillat mig allt.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår dig fina du!! <3 Jag tycker att du ska följa ditt hjärta. Du har ETT liv och det finns inga rätt och fel. Låt känslorna styra och följ magkänslan. Den leder dig alltid rätt. Sto kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish