Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår bra och ska snart ta barnen till förskolan.

Status just nu: 

– Gjorde ju microneedling igår och vi körde 1,5 mm på dom ställena där jag har haft mest finnar tidigare. Alltså jag ville typ gråta vad ont det gjorde! Tänk er typ att tatuera sig fast i ansiktet.. Så känns det! Och var helt knallröd efteråt med lite torkat blod under ena ögat. Såg ut som sju svåra år fast lite värre och blev typ rädd varje gång jag gick förbi en spegel. Min hudterapeut är iallafall b ä s t och gav mig en svalkande ansiktsmask + massage efteråt så att jag slapp gå därifrån med bara en smärtsam upplevelse. Har verkligen hittat helt rätt person för mig och är så trygg med henne, hon är SÅ kunnig (och dessutom utbildad sjuksköterska) och allt känns bara så bra. Tycker det är så känsligt med ansiktet då det ändå är ansiktet liksom.. Aja, idag är jag fortfarande lite röd men absolut inte lika. Tur att det finns smink! Och så får man ju alltid så sjukt fint glow när det har gått ett par dagar efter microneedling och det röda har lagt sig. Huden i sig blir ju så gaaaalet fin av att göra microneedling regelbundet under en period. Har ju gjort det förut med då jag fick ärr från finnar under min första graviditet och wow vilken skillnad det blir. Man får typ ett helt nytt ansikte.

– Jag ska göra om i allrummet på övervåningen! Ska byta ut alla svarta ramar till trä, byta ut tavelväggen lite smått, ta in lite mer naturmaterial och eventuellt byta överdrag på soffan. Har massor med planer och har redan börjat klicka hem lite smått. Kommer bli så fint! Ska fota före och efter =)

– Blev överlycklig igår när jag såg att Lyxfällan har börjat igen. Det är ju typ mitt favoritprogram i hela världen som ni nog redan vet, haha..

– Pratade med Tove i typ två timmar igår kväll och jag är återigen så evigt tacksam att jag har henne. Vi är verkligen som samma person i två olika kroppar. Jag känner alla hennes känslor, förstår exakt hur hon tänker, vad hon känner osv.. Alltså det är SÅ tacksamt att ha en bästa vän som är exakt som man är själv och fungerar precis som man gör själv känslomässigt osv. Kan ju säga att den dagen jag träffar någon så kommer den personen att få Tove på köpet, haha. Nej hörrni.. Vet typ knappt hur jag ska beskriva vår vänskap mer än att det är bland det viktigaste i mitt liv. Om du läser det här Tove så älskar jag dig mer än allt annat i världen och du är anledningen till att jag ens andas idag typ. Hade inte klarat en sekund utan dig och är evigt tacksam för att jag får kalla dig för min bästa vän <3

– Idag ska jag till kontoret! Ska bli sååå kul att få ta på mig annat än tights och hänga där en stund. Har världens bästa kollegor och blir alltid så fylld av pepp och power efter att ha träffat dom.

– Jag måste verkligen sluta äta på MAX.. Blir typ rädd för mig själv över att jag aldrig tröttnar, haha.. Skulle på riktigt kunna äta där varje dag om jag inte stoppade mig själv. Finns det något godare eller? Har också alltid perioder där jag äter exakt samma sak därifrån i typ tre månader och sedan tröttnar jag och byter och håller på sådär. Vaknade imorse med cravings efter att äta där igen fast jag gjorde det senast igår.. Haha.

– Ringde och grät igår över min axel som är heeeemsk. Är så less på att ha såhär nu och har insett att själva låsningen sitter längre ner i ryggen och sedan strålar uppåt.. Så ska få massage på söndag och på måndag ska jag till ryggkliniken här i Umeå. Hatar verkligen att ha ont och blir som sagt så himla lättirriterad och trött av det. Känner mig som en gammal tant som gnäller över min rygg men det är verkligen så himla störande att ha såhär och speciellt när det aldrig går över.

– Vill bara passa på att skriva TACK för att ni finns. SÅ tacksam för er, så glad att jag har er och tack för alla fina ord, allt stöd och all pepp som ni lämnar här inne varje dag. Återigen så är ni en så stor och viktig del av mitt liv. Så mycket som jag har idag har jag er att tacka för – så återigen tack. Ni är den största anledningen till att jag fortsätter med detta <3

– Måste tipsa er om dessa! Vet att många av er är vego eller vill äta mer vegetariskt och dessa är så goda och speciellt på varma mackor! Äter ju det varje kväll nu typ och kör alltid färskost med smak, skinka, tomat, massor med ost och pizzakrydda, örtsalt och citronpeppar. Är beroende! Så tips, tips =)

– Min bil är såååå smutsig så har bokat in tvätt åt den nu på måndag både in och utvändigt. Ser typ ut som en krigszon där inne nu men jag spenderar ju så mycket tid i bilen och då blir det ju lätt så.

– Återfuktning, återfuktning, återfuktning osv. Det enda jag tänker med min hy nu i höst. Smörjer hela tiden och vill alltid känna mig len. Hatar att vara torr! Såg denna på instagram och nu har jag en egen med! Hört och läst så mycket gott om den så ska bli kul att prova. Är egentligen inte torr i huden men köper alltid produkter för torr hy för att få supermycket fukt och fett, haha. Och något jag alltid gör nu är att skrubba mig i duschen och sedan (när jag fortfarande är lite blöt) smörja in hela kroppen med olja (har en från Rituals). Man blir så himla glowig, len och mjuk. Fick tipset av hon som gör laser på mig och huden blir verkligen SÅ fin av det. Man kan lika gärna ta kokosolja eller babyolja med men känns lite extra lyx att ha en som luktar gott och är lite ”finare”.

– Mina barn är SÅ trotsiga just nu men mest när dom är med varandra. Jag blir verkligen gråhårig. Spelar liksom ingen roll hur jag beter mig själv.. Om jag är lugn eller arg eller glad eller ledsen. Dom är alltid helt galna, bråkar med varandra, slår varandra, skriker.. Igår sa Jason att han hatar mig och att han önskar att han var själv och inte hade någon mamma, pappa eller syster efter att jag blev arg på honom för att han slog Jolie. Vet inte vad som har hänt med mitt lugna barn, haha.. Har ju alltid sagt att Jason är så lugn, enkel och ”snäll” men det får jag verkligen äta upp nu. Han kastar saker när han blir arg, skriker, vill slåss.. Och däremellan så är han precis som vanligt och världens snällaste, sötaste och raraste.. Kommer och pussar och kramar mig, säger att jag är fin och vacker och att han älskar mig, hjälper mig med typ allt och lyssnar på vad jag säger + går att samarbeta och kompromissa med. Han är alltid så förstående och lugn typ. Och så mitt i allt det så kommer dessa galna utbrott och speciellt när han är med Jolie. Dom triggar ihjäl varandra och blir helt galna ihop. Är jag med barnen separat (alltså utan att det andra är med) så är dom i princip alltid lugna. Men dessa syskonbråk gör mig verkligen SÅ trött och det blir alltid bråk mellan dom vilket leder till att jag i min tur bråkar på dom. På förskolan leker dom alltid jättesnällt tillsammans och är vänner, Jason är så omhändertagande osv. Men hemma.. Alltså nej. Jag är trött. Ska bli skönt att få ett andrum när dom är hos sin pappa hela helgen.

– Räknade fel på tiden igår så hann träna i typ 25 minuter.. Så typiskt mig. Är verkligen så virrig. I eftermiddag ska jag köra världens pass och gå igenom hela kroppen, verkligen ta lång tid på mig och sedan stretcha läääänge med lugn musik. Har haft rätt dåligt träningsflow denna vecka och känt mig trött och opeppad men idag har jag det där suget i hela kroppen. Längtar redan!

Hann med lite ben och rumpa igår iallafall och körde en av mina favoritövningar. Har ökat i denna från 10 kg till 15 kg på bara någon vecka nu på slutet. Älskar att känna mig stark och se resultat i hur mycket vikt jag kan ta. Mitt tips är att ha samma ”basövningar” och nöta in dom helt, verkligen få in dom rätt och få bra kontakt. Öka i vikt långsamt i dom men fortfarande med rätt teknik och när du har stenkoll på dessa övningar så kan du börja prova mer och mer och ta in nya övningar som du gillar. Jag kör i princip alltid samma övningar och ibland testar jag lite nytt. Vissa övningar gillar jag och andra passar mig inte alls. Och gillar jag dom så tränar jag på dom i några veckor för att känna mig 100% i dom och att dom tar i rätt muskler osv och sedan gör jag om igen och plockar in nya övningar osv. Gud vad rörigt det låter men hoppas ni förstår hur jag menar!

Annars ska jag bara ta det lugnt idag, plugga, träffa Tove en sväng och plugga heeeela kvällen med något gott att äta som pepp, haha.

Önskar er en fin dag! Kram kram!

Kommentarer

  1. L

    Vad spännande att du ska göra om på övervåningen! tänkte du byta ut mattan också och lixom alla mörka/svarta detaljer då?☺️Vad är dina knep när det kommer till inredning, hur tänker du? Typ med färger och det materiella. Det är så fint inrett hos dig och allt passar så bra ihop med varandra, blir nyfiken! Jag är sugen på att göra om i vårt vardagsrum så kul med lite inspiration!😊

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Vi får se 🙂 har inte tänkt på det än.. Jag väljer typ tre/fyra olika färger och sen shoppar jag loss dom fast i olika nyanser och material. Och så tar jag in svarta detaljer och lite naturfärgade detaljer. Blir så fint!! Alltså tack snälla, blir så glad! <3 kram

      1. L

        Okej tack!😃såg att min fråga försvann förut typ, du la upp en bild på övervåningen och jag la märke till gardinerna, vart hittar man dem å vad heter dem på den hemsidan för att hitta dem?😊❤️

  2. Gabriella Nilsson

    Såg att du ska börja ta in lite naturmaterial i hemmet 😃 kolla gärna in @inspodriv på Instagram, jag och min man tillverkar saker i mestadels återvunnet trä och matrial. Vi hoppas kunna jobba bara med vårat nystartade företag i framtiden 🤗 tack för ett jätteinspirerande konto, har varit med och följt dig sen långt innan barnen kom ❤️

  3. J

    Haha vet inte vad det är med mig men jag gillar typ inte ”onyttig” mat. Alltså det funkar ju absolut men skulle hellre välja någon hemlagad mat än Max, pizza, thaimat osv. Enda hämtmaten som jag gillar är sushi. Gillar inte läsk direkt heller utan är besatt av Bonaqua, alltså besatt. Sen gillar jag egentligen bara choklad som snacks (förutom linspuffar från René Voltaire) vilket jag dock under lång period ätit varje dag.
    Kanske låter konstigt och påhittat men undrar varför jag inte gillar det?

    Oavsett, KRAM till dig! <3

  4. Sarah

    Har också haft problem med min rygg och känner mig som en gamling Haha och jag är liksom 17..dock är mina ryggproblem orsakat av att jag sitter fel eller att jag inte rör på mig tillräckligt. Jag har haft problem med ryggen sen jag var 14 år. Nu är det iallafall lite bättre, men förstår verkligen hur irriterande det är att ha ont i kroppen.
    Stor kram till dig! Hoppas det blir bättre💕

  5. S

    Rugg och ledkliniken boka Michael Johansson, han är magisk! Han löser det mest och hittar orsaker.. jag har haft problem med nacken och ryggen gick till han. Tro det eller ej han drog till en låsning i knäet och smärtan i ryggen och nacken bara försvann. Nu hår jag dit varje månad för att behlla låsningarna borta 🙂

  6. Evelina

    Har samma hemma mellan mina barn, fy fasen alltså. Och det gör ont i mig, känner tårarna bränna varje gång dom blir arga på varandra, tar så jävla illa upp. Känner bara typ, ”gud fattar ni inte att ni alltid kommer kunna ha varandra, att ni är det finaste i varandras liv!” Men det förstår såklart inte barn i stundens hetta haha 😛
    För mig känns det iaf lite bättre om jag känt att jag blivit arg på dagen, att på kvällen alltid bekräfta (stora då som är trotsigast, lika gammal som din pojk) att jag älskar honom oavsett vad. Även om han säger fula saker, gör något dumt/fel, tillochmed jätte hemskt och mamma blir jätte arg. Så älskar jag honom ändå, och att det är ok att göra fel och att man tillslut lär sig att inte göra samma fel nästa gång. Att mamma hör mycket bättre vad man säger om man pratar, inte skriker och att vi tillsammans kan hitta en lösning om lillasyster tog leksaken tex. Brukar fråga, hur tycker NI vi löser tjafset?
    Är LIVRÄDD barnen ska tro jag inte tycker dom är det bästa i mitt liv bara för att man vissa dagar kanske mest skällt eller sagt ifrån så känner alltid att jag måste hålla ett tal sen på kvällen om hur mycket jag älskar dom, även om vi tjafsat. haha 🙂
    Suck, kämpa på! Alla har samma tror jag i perioder! KRAM

  7. Jeanette

    Förstår om inte det funkar men kanske att Jolie lägger sig någon halv timma innan så du och han har egentid varje kväll. Jag vet inte, så svårt då det skiljer så mycket i ålder mellan mina egna barn så inte riktigt haft det så.

    Ha en underbar helg!

    Grym blogg vill jag också säga.

    // Jeanette

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish