Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag och första oktober

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er. Hade så himla ont i huvudet igår kväll så gick och la mig jättetidigt. Struntade i alla måsten och prioriterade PH och att få sova lite extra, haha. Idag mår jag bra och är peppad på dagen. Ska plugga, jobba och träna och så ska jag göra microneedling hos min hudterapeut med.

Tänk att idag går vi in i oktober. Denna månad fyller min stora, lilla kille år och vi ska ha Mario-kalas. Har beställt alla presenter och nu är det bara pynt och annat som ska fixas. Kommer som vanligt inte att baka något utan göra det enkelt för mig och beställa från mitt favoritkonditori här i stan. Finns inga godare tårtor!

Lite bilder:

Mina nya skoooor! Hur fina!? Älskar båda! Dom är ribbade (som mina tights, haha) och mer som en strumpa än som en sko. Sitter så sjukt fint på!

Jolie har fått tid för magnetröntgen i slutet av oktober och innan det har vi en vanlig hjärtkontroll med. Och så har Jason sin femårskontroll på BVC också. Fattar inte att han fyller fem nu snart och att jag har varit mamma i fem år. Tänk att det var sex år sedan jag var gravid första gången!? Läskigt att tiden och livet går så fort. Och det där med magnetröntgen känns så läskigt.. Tove har stöttat upp mig så mycket då hon har erfarenhet av det med ett av sina barn med. Det känns så läskigt och jobbigt att Jolie ska sövas och det känns så jobbigt att det här bara är ett av stegen i en så himla lång resa som vi kommer att behöva göra. Men vi klarar det tillsammans.

Igår grävde jag i min tvättstuga efter vattenmätaren för andra gången för att skicka in hur mycket vi har förbrukat till vår förening som vi har skapat här med alla husen på hela gatan. Första gången letade jag efter den ÖVERALLT men hittade den ingenstans och till slut kom det över en granne (jag har världens bästa grannar) och letade med mig. Han hittade den ganska snabbt och den var gömd här bakom två blå plattor + hade ett lock över sig. Hade med andra ord förmodligen aldrig hittat den själv och speciellt eftersom att jag inte ens visste vad det var jag skulle leta efter eller hur den såg ut, haha =)

Kär i detta porslin från Mateus och kär i färgen ”cinnamon” som dom har fått in. Klarar jag tentan så ska jag unna mig som en present från mig till mig för att jag är så grym (OM jag nu klarar den och faktiskt är så grym som jag tror med andra ord, hehe). Att samla på Mateus är bland det bästa jag har gjort i inredningsväg och jag tycker att det är så fint att matcha och blanda mellan dom olika färgerna. Har ju samlat på mig sjukt mycket porslin sedan jag började samla för sex/sju år sedan. Och det mesta är fortfarande lika fint som innan så trots dom sjukt höga priserna så är det värt det då porslinet håller hela livet typ. Dom har grym kvalitet!

Hämtade hem älsklingarna igår. Åt middag, pärlade och hela kvällen förstördes såklart av att jag hade så sjukt ont i huvudet. Är rädd att det hänger ihop med min nackspärr/ont i axeln som aldrig går över.. Blä.

Idag ska jag börja sätta mig in i Byggtekniken och i den har vi både tenta + uppgift. Direkt jag tror att något är klart så är det ju genast något annat att ta tag i. Nackdelen med att plugga så intensivt som jag gör nu.. Fördelen är ju att jag blir klar väldigt fort och får börja jobba redan nästa höst förhoppningsvis. Ibland funderar jag på att sänka studietakten lite för att även om jag hinner med det jag behöver så hade det varit skönt med mer andrum. Kan knappt tänka mig att ha det såhär fram tills sommaren. Men vi får se. Det känns av mer vissa dagar än andra. Ska fundera vidare på det..

Kram på er och ha en fin dag! <3

Kommentarer

  1. M

    Med tanke på hur mycket du har igång på samma gång så skulle jag snarare tro att huvudvärken handlar om att du läser/tittar in i datorn lite för mycket i kombination med stress💜 Dra ner på tempot och ta hand om din kropp, den får vi bara en av💜 Angående axeln/ryggen, kanske en sned/felbelastning i träningen? Har haft samma problem själv med huvudvärk pga mycket som händer runt omkring/plugg samt att jag belastade fel när jag tränade.. kanske kan en personlig tränare så om det är något moment du gör ”fel”?💜

  2. Hanna

    Hej Gabriella! Vill bara ge dig lite pepp och säga att du är heelt fantastisk. Du är ensamstående med två barn, samtidigt driver du en av sveriges största bloggar och dessutom pluggar du stenhårt. Det är helt normalt att känna att man kanske inte hinner med allt i vardagen. Men på något sätt får du allt att gå ihop. Och som du redan vet så löser sig allt, alltid! Jag tror på dig, och allt kommer bli så bra i slutändan när du pluggat klart. Fortsätt vara den du är. Du är en så stor förebild för så många❤️Förresten på tal om något helt annat, vart är dina soffkuddar ifrån?🥰Stor kämpekram till dig!

  3. Kajsa A

    När jag har mycket saker på gång samtidigt, eller känner att jag inte orkar eller kan mer så brukar min mamma alltid säga ”Gud ger oss aldrig mer än vad vi klarar av.” jag är ateist och tror själv inte på Gud, men på själva konceptet tror jag på. =)
    Ha det som en morot. <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Haha ;p det värsta är att jag ligger sådär jämt eller på något ännu konstigare sätt. Så helt utan ironi så stämmer det nog att det beror mycket på hur jag sitter och ligger

  4. Jessica

    Vad är tanken med dina sociala medier när du är klar? ska du jobba 100%? Kombinera? Sluta helt sociala medier? Jag tycker det är vettigt att du skaffar dig en utbildning (utan att förminska sociala medier som yrke) men det hade varit så tråkigt om man inte fick följa dig.. haha ur det perspektivet ser jag gärna att du drar ner tempot på studierna så att man får njuta av din blogg liiiiiiiite längre! kram

  5. Ekot

    Det kan hjälpa mot smärtorna att byta styrketräning mot yoga, helst gå på pass med instruktör, sedan kan man träna hemma ibland med. När det känns bra kan man ju mixa träningsformerna.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish