Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kommer jag att lägga ner bloggen?

Vad är tanken med dina sociala medier när du är klar? ska du jobba 100%? Kombinera? Sluta helt sociala medier? Jag tycker det är vettigt att du skaffar dig en utbildning (utan att förminska sociala medier som yrke) men det hade varit så tråkigt om man inte fick följa dig.. haha ur det perspektivet ser jag gärna att du drar ner tempot på studierna så att man får njuta av din blogg liiiiiiiite längre! kram

Denna fråga får jag rätt ofta och jag blir lika glad varje gång över att ni VILL följa min trötta, lilla blogg, haha.. =) Känns som att den är rätt död redan nu men det kommer att gå i perioder med hur aktiv jag är och inte. Har jag mycket plugg så blir det mindre blogg och tvärtom. Något jag har insett är att det aldrig blir mindre plugg då jag alltid har minst två kurser igång samtidigt och det ÄR sjukt mycket.. Och speciellt nu när det är så galet mycket juridik och lagar. Blir helt slutkörd av allt jag måste ta in.

Jag skrev ju tidigare idag att jag funderar på att dra ner tempot på utbildningen så att jag kan börja blogga som vanligt igen + förhoppningsvis hänga lite mer på kontoret och komma in i yrket mer utöver själva plugget. Ska prata om det imorgon med Hassan och bolla lite tankar så får vi se vad jag kommer fram till. Ska till kontoret imorgon iallafall och jag är sjuuukt peppad! Alltid lika roligt =)

Men ja.. Alltså tanken är ju att jag ska arbeta som fastighetsmäklare på heltid och ha kvar mina sociala medier mer på sidan av för att jag tycker att det är en rolig grej. Jag kommer med andra ord att ha det som en sidogrej där jag fortsätter uppdatera men inte har det i fokus. Det är tanken nu iallafall. Tänker mig väl att det kommer att vara ungefär som det har varit nu när jag har haft som mest plugg.. Typ ett inlägg om dagen och ibland kanske två. Jag vet faktiskt inte. Har iallafall inga planer just nu på att sluta helt med sociala medier då det är något som jag tycker är så himla roligt och verkligen brinner för. På något vis har jag ju redan mitt drömjobb idag men jag vill mer och mäklaryrket lockar mig verkligen. Tror att det kommer att passa mig väldigt, väldigt bra. Har med andra ord inga tankar på att stänga ner helt även om jag faktiskt väldigt ofta nu på slutet har känt att jag vill göra det. Mest för att jag är rätt trött då jag har mycket att göra, har gått igenom så mycket privat som jag inte kan dela med mig av, har noll inspiration för att det enda jag gör är att plugga… Men fördelarna väger över och jag älskar kontakten med er, att skriva och ta bilder och att jag kan ta med mig mitt jobb var jag vill + göra det när jag vill. Jag älskar ju detta så mycket! Men det är svårt att få ihop allt ibland bara..

Så ja, ni behöver inte i dagens läge oroa er för att jag ska stänga ner. För det kommer jag inte att göra! Jag älskar er och detta alldeles för mycket. KRAM.

Kommentarer

  1. Emelie Håkansson

    Hoppas hoppas att du iaf bloggar lite i framtiden!
    Har följt dig sedan 2015 då vi va gravida samma år, jag fick oxå en pojk o sedan en flicka 2018 som du!
    Gillar verkligen dig blogg o du är den enda jag följer<3

  2. Josephine

    Älskar och läsa din blogg och inspireras av dig 😊ska ta tag i min träning och verkligen fokusera på mig och det är tack vare att jag blir så peppad av och se dina inlägg 😻🎉 pluggar också men har svårt och få ihop det med en dotter på 3 år och en sambo som jobbar mycket! Men men jag ska ta tag i träningen ❤️

  3. Maria

    Vill bara säga att känn dig absolut inte sämre för att du drar ner på tempot på utbildningen. Det kan ge dig både mer tid med barnen, fritid, jobb och bättre betyg/mer fokus. Jag pluggade på samma nivå som du i 2 år och var helt förstörd haha. Jag var singel i början men sen inte och jobbade 12 timmar pass på mitt jobb varje lördag och söndag. Jag vill säga att jag hade varken barn, hus eller en stor blogg som du. jag bodde i en etta med min pojkvän som också jobbade jämt och klarade mig med nöd och näppe (fyfan var besatt av att få högsta betyg i alla kurser). Du är GRYM!

  4. sOfia

    Skulle vara tråkigt om du lade ner bloggen och bara hade instagram som många gör nu, jag gillar din blogg, familjelivet och matbilder med recept, de är fint. Även om jag inte är i närheten av att va lika som dig i sätt eller ens ålder och jag har tonåringar till barn numera.

  5. Ida

    Håller med, hade tyckt det varit jättetråkigt att inte få följa dig här på bloggen. Jag har aldrig gillat att läsa bloggar eller fastnat för någon förutom din. Älskar din blogg och har följt den i många år. Blir alltid glad och inspirerad av att läsa.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish