Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Fyra favoriter

Inlägget innehåller annonslänkar

Måste tipsa er om fyra av mina favoritprodukter! Har ju extremt mycket produkter här hemma i alla möjliga kategorier och prisklasser men dessa är verkligen favvisar.

Nagellack – Jag har ju gelénaglar så målar inte naglarna på händerna men har alltid någon beige eller ljusgrå/rosa färg på tånaglarna. Och det värsta jag vet är att måla på fötterna, haha. Har aldrig tillräckligt med tålamod att vänta på att det ska torka och så blir det fult och förstört medan jag springer runt och gör annat i huset. Detta torkar på en minut och har det finns i massor med fina färger. Ni hittar det HÄR.

Drying Lotion – Alltså denna är gryyyym! Såg den bland annat hos Vanessas Design och Antonija Mandir på instagram och klickade hem. Har man fått en finne så torkar den ut den över natten typ. Min bästa mirakelprodukt – HÄR.

Deodorant – Detta är min budgetfavorit. Använder ju också den från DKNY men denna är superbra också. Finns HÄR.

Ansiktsmask – Denna är sååå bra! Älskar att fuktboosta huden i ansiktet nu på hösten och vintern. Hyaluronsyra i produkter är typ mitt nya beroende. Ni hittar den HÄR. Älskar också att den är så ”snäll” mot huden och jag har råkat somna med den flera gånger och vaknat med världens finaste glow i huden.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish