Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bra träningspass

Hej fina och god morgon!

Hur mår ni? Jag mår jättebra och ska plugga, jobba och träna idag. Har världens bästa träningsflow just nu och har som jag har skrivit förut samlat alla mina bästa övningar för rumpan och kör enbart dessa under ett helt pass en gång i veckan. Har gjort detta i typ två/tre veckor nu och det ska bli kul att se om det ger något resultat. Ska dela med mig av övningarna direkt någon är med mig på gymmet. Det händer ju inte så ofta då jag föredrar att träna själv men ska ordna det så fort jag kan ändå.

Annars händer det inte så mycket.. Snaggade Jason igår efter att han har tjatat i evigheter om att raka bort allt sitt hår. Han blev jättenöjd även fast det blev lite ojämnt här och där på grund av att rakapparaten är sämst och jag har dåligt tålamod, haha. Men ja, han blev nöjd och det är ju det viktigaste såklart.

Jobbade hela kvällen igår och skickade in lite utkast, kollade på en föreläsning och hann med ett kapitel i en bok också. Åt propud med grädde och jordgubbar, hade tända ljus och Idol i bakgrunden. Som sagt, händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än att jag pluggar ihjäl mig typ.

Kram på er! Ha en fin dag!

Har tagit före/efter-bilder så ska vi se vad som händer på ett par månader. Ska börja dricka gainer igen också då jag har skippat det nu under en period.

Skulle filma ett samarbete igår men det blåste så mycket så det får bli en annan gång. Hann hoppa upp och ner på en sten typ 30 gånger iallafall för att testa att filma igen och igen och igen när det inte blåste under kortare stunder, haha.. Gick ju sådär =)

Klippte ett samarbete igår kväll också som tog en evighet men nu är det klart iallafall. Ni får tre skärmavbilder från ett av klippen där jag sitter och babblar som mest eftersom att jag inte hade så mycket andra bilder att lägga upp idag =)

Kommentarer

  1. en bloggläsare

    Kan du snälla tipsa i ett inlägg om nyttigare fika man kan äta efter gymmet, blir typ alltid hungrig efter ett pass och vill då få i mig något nyttigare. Undrar även om du kan tipsa nyttigare bröd man kan äta till frukost / kvällsifka 🙂

    Eller om du bara svara på min kommentar istället för att göra ett inlägg du väljer själv! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish