Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Helgen har varit jättelugn. Har inte gjort något speciellt alls typ.. Varit med Tove, sovit mycket, filmat och fotat lite samarbeten och ordnat utkast, pluggat jättemycket, städat och sovit. Älskar mitt hus lite extra nu på hösten. Tycker att det bästa som finns är att tända massor med ljus, sitta under en filt i soffan och njuta av att just detta är mitt hem. Kliar i fingrarna efter att inreda också och jag hoppas att jag har tiden till att kolla lite inredning snart då jag vill få in mer lite detaljer. Blir alltid extra kreativ med inredning just på hösten och vill göra om så mycket. Men i år får det räcka med lite smått då jag verkligen inte har tid för större projekt just nu.

Dricker denna hela tiden, så så så god! Är beroende.

Har gjort min andra laserbehandling nu och det gör sååååå ont att lasra där nere. Rycker typ till varje gång sprayen med kylande vätska sprutar på mig där. Alltså aj.. Nu är det ”bara” typ sju behandlingar kvar, haha. Till er som frågat om jag märker skillnad så ja, det gör jag absolut. Nu finns det ingen återvändo för blir ju verkligen helt kala partier på vissa ställen där det brukade vara hår. Jag gör ju hela benen och låren med och även där är det verkligen skillnad. Många av er skrev ju att det inte har fungerat på er men tror att det funkar så bra för mig för att jag har så mörka och tjocka hår + ljus hy. Brukar skrubba bort all brun utan sol på benen ordentligt innan jag går dit också och då tar det ju som bäst. Lasern känner ju tydligen av hur mörka håren är så ju mörkare hår ju bättre.

Har rensat min garderob och kört bort massor med kläder. Känns som att jag gör det hela tiden men ändå svämmar min garderob alltid över. Och då har jag ändå en rätt stor garderob med mycket lådor och så..

Fikat och babblat ihjäl mig med Tove! Var så nere och direkt vi sågs så satt jag och skrattade så att jag fick magrutor typ, haha. Alltså är det någon som alltid kan lyfta mig så är det hon. Så så så tacksam att få kalla henne för min bästa vän.

Testat ny choklad. Sååå god men ändå lite av en besvikelse då den mest smakade ”vanlig” Marabou. Ville ha mer kakdegsbitar. Men den var ändå supergod såklart! Marabou är ju alltid gott liksom =)

Jag, F och kidsen var på tvåårskalas. Så mysigt att vi har så mycket vänner med barn och att få följa dom genom livet. Tiden går så snabbt! Är dock lite stressad över Jasons kalas då han fyller år i oktober och om vi ska bjuda alla så blir det runt 15 familjer där alla har två eller tre barn. Hur hade ni gjort såhär i coronatider? Känns taskigt att inte bjuda in alla heller..

Har ätit på MAX två gånger denna, haha. Är ju typ det godaste jag vet.

Haft F och barnen här på middag också igår. Barnen lekte ute med grannbarnen och vi pratade och tog det lugnt under tiden bara.

Och kolla min dotter! Hur fin!? Och så extremt lik sin pappa! Ser typ ingenting av mig i hennes ansikte förutom ögonen men då har vi inte ens samma ögonform utan mer lika ögon bara..

Älskar ihjäl mig i henne!

Pluggat massoooor som ni redan vet.. =)

Igår tog jag en lång dusch och satt i badkaret i typ 40 minuter. Så skönt! Skrubbade mig, busade mig, sminkade mig länge och gjorde håret i lugn och ro.

Tänkte först gå ut och dricka drinkar med några tjejer på lördagskvällen men behövde verkligen vara hemma och läsa. Så jag gjorde det smartaste men kanske inte roligaste beslutet att stanna hemma och plugga. Gjorde världens godaste tonfiskpasta och tände ljus, läste, kollade på gamla föreläsningar och pratade i telefon med Tove ganska länge med. Iallafall så är den så lätt att göra och jag kokar bara pasta och blandar crème fraichen på bilden ovanför med tonfisk, citronpeppar, lite fetaost, hackar i soltorkade tomater, pressar i citron, örtsalt + klipper i persilja och blandar allting med pastan när den kokat klart. Och så har jag chiliexplosion (min bästa krydda som passar allt, haha) och ännu mer persilja ovanpå.

Kommentarer

  1. Profilbild
    D

    Vi hade utomhuskalas för vår dotter, fungerade kanon. Man får ha kläder efter väder dock och svårt att duka när hälften blåser iväg men det löste sig med lite fantasi 👍 vi delade även upp familj och kompiskalas. De som ska ha nu och vara inomhus verkar ha flera kalas med färre barn. Alla blir bjudna men man får komma olika tider eller dagar.

  2. Profilbild
    S

    Ett tips, en timme innan du lasrar bort hår, är att du smetar på ”tapin” (bedövningssalva som finns på apoteket, går att få större tub på recept) över de känsligaste partierna (som där nere och armhålor) och lägger över plastfolie som du enkelt klipper ut. Plastfolien gör att krämen verkar, annars torkar den bara ut utan resultat. Jag brukar smeta på en timma innan och torka av precis innan behandlingen. Det är såklart lite trixigt att först lägga plastfolien och dra på kläder och sedan köra bil men tro mig, det är verkligen värt det:)

  3. Profilbild
    Amanda

    Jag hade inte haft något kalas i år, tycker det får vänta tills nästa år. Inte haft större kalas för våra barn och har delat upp kalasen med våra familjer till och med.
    Om några kompisar vill fira kan man ju ses i nån lekpark och ha med fika tex.

  4. Profilbild
    Linda

    Utomhuskalas hade jag kört! 😊 Grilla korv och servera varm dryck till,kör lite lite olika lekar och avsluta med skattjakt efter godispåsar! Lovar att det blir ett kalas barnen minns!

  5. Profilbild
    Kate

    Hej fina Gabriella 🙂 Har en fråga angående brun utan sol. Är Du inte rädd att använda den på grund av alla kemikalier den innehåller ? Speciellt Phenoxyethanol. Det är inte bra för hälsan

  6. Profilbild
    Enc

    Har du testat att ha på Emla bedövning innan laser? Vet många vänner som lägger på ca 30 min innan behandlingen lägger över lite plastfolie och sen åker de och lasrar. Ska själv testa det nästa gång

  7. Profilbild
    Maria J🌸

    Älskar din blogg och har följt dig sen du plussade med Jason❤❤
    Vill bara säga att du är helt fantastisk och utstrålar självsäkerhet och är en riktig powermama! 👩‍👧‍👦 Var fick du din sminkväska, sett på bilden ? Jag letar efter en sminkväska så här stor!

  8. Profilbild
    Jennifer

    Hur smörjer du in ryggen med bus? Det är alltid mitt största problem när jag ska busa mig 🤣🙈 När min sambo inte är hemma och kan hjälpa mig…

    1. Profilbild
      Ellen

      Haha jag brukar ibland trä handsken runt en hårborste å sen typ ta nån gummisnodd å fästa den då får man liiite längre armar å kan nå bättre bak på ryggen 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish