Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Då kör vi!

Inlägget innehåller en annonslänk

Okej, hörrni. Kommer att vara lite off idag då jag har skola mellan 9-16. Allt är ju på distans så ligger bara hemma i soffan eller sängen men ska försöka hålla fokus på det jag ska göra. Förhoppningsvis så hinner jag kika in på någon rast eller under lunchen men idag är det jag och juridiken. Hoppas att det är okej!

Igår bodde jag i min playsuit och passade på nu innan sommaren är helt över. Ni hittar den HÄR.

Behövde detta igår. Dricker ju sällan kaffe men blev så sugen igår när jag handlade.

Hade med mig dom här två också och dom skötte sig ändå rätt bra på affären.

Köpte detta som var sååå gott att rosta.

Och medan Jason var ute med grannarna och badade i deras pool så hade jag Jolie och en annan liten tjej från grannhuset här. Dom lekte så bra och jag passade på att springa ut med all tvätt till garderoberna.

Puss och kram! Ha en jättefin torsdag <3

Kommentarer

  1. Moa

    Hej!
    Har följt dig så länge, och vill mest tala om att jag får sån positiv energi utav din instagram och blogg. Du visar liksom alla sidor av allt, inte bara den perfekta sidan. Och framförallt, du verkar vara en sån genuint snäll & fin människa. Tack för att man får följa ditt liv var dag! Kram 🤗

  2. Ellen

    Har följt dig sen du var gravid med Jason men har aldrig kommenterat (Skämskudde på mig). Men måste bara säga att du har inspirerat mig sjukt mycket genom åren! Jag är själv 95a med 2 barn, en son på 4 år och en son på 6 månader. TACK för att du vågar visa verkligheten av föräldralivet. Att allt inte är perfekt utan att det ofta är kaos. Jag är föräldraledig nu samtidigt som jag pluggar på distans. Allt går om man vill och det är till stor del tack vare dig jag tog det steget. Vill man något får man kämpa för det även om det i stunden är SKITJOBBIGT 😀 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish