Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

God morgon älskade ni!

Hur mår ni? Jag mår okej och är lite småstressad. Ska till naprapaten nu på morgonen för att jag alltid har problem med min högra axel och att den typ låser sig. Är så less på den nu! Har alltid tänkt att det beror på att jag tränar fel eller liknande men det beror nog mer på att jag sover skumt på min ena arm hela tiden. Låter kanske jättekonstigt men jag sover alltid på ena sidan på ett speciellt sätt med armen lite över axeln (ser jättekonstigt ut, haha) så det pratade jag en del om med min naprapat sist. Ska sedan jobba och plugga hela dagen. Har jättemycket plugg att ta igen och har knappt lagt ner någon tid på kursen som har påbörjats nu senast.. Och så ska jag träna ett riktigt lång pass på gymmet ikväll nu när barnen är hos sin pappa. Vi slängde ju om dagarna totalt denna månad så det blev i princip så att han hade första delen av månaden och jag hade andra. Är rätt död efter två veckor ensam med dom men vi kom in i en bra rutin nu mot slutet ändå.

I lördags var jag helt slut och halvsov direkt jag fick chansen då jag somnade för sent alla dagarna innan… Var ju ute med Tove i Stockholm i onsdags, sedan bilade jag hem på natten under torsdagen och sedan blev det sent på fredagen med. Helt orimligt, haha. Kan lova att jag somnade tidigare både i lördags och igår. Blev lite lekparkshäng med kidsen under lördagen ändå och det var supermysigt trots att jag till och med nästan somnade i gungan, haha..

Önskar er en fin dag. KRAM!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish