Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej fina ni <3

Hoppas att allt är bra med er.

Gick och la mig tidigt igår så är pigg idag. Behöver verkligen sova mycket då det är den återhämtningen jag faktiskt tar mig. Så försöker lägga på typ tre/fyra timmar mer sömn varje natt än vad jag faktiskt brukar sova. Så ja, nu sover jag oftast mellan 7-9 timmar vilket gör himla stor skillnad för hur jag mår över huvud taget.

Efter att jag har lämnat barnen på förskolan ska jag filma lite då jag har flera utkast som ska in imorgon för samarbeten! Annars ska jag plugga och se ikapp en föreläsning idag, umgås med Tove + träna och skura golvet här hemma. Känner att det behövs, haha.

Status just nu: 

– På onsdag åker jag till Stockholm och jag är SÅ taggad. Kommer eventuellt att ske lite förändringar på bloggen här framöver (igen, haha) så ska på ett möte om det bland annat. Får se vad jag landar i men det skadar ju aldrig att ha ett möte tänker jag.

– Det finaste jag vet just nu är set. Älskar alla typer av dom och har fastnat helt i det.

En av helgens outfits. 

– Hittade en så fin lägenhet i stan men den var tyvärr större än mitt hus så kändes inte jätteaktuellt. Hade den bara varit lite mindre så hade jag nog gått på en visning iallafall. Det är som sagt svårt det här för jag vill ju bo kvar men tycker samtidigt att det är lite övermäktigt. Kommer dock säkert att sluta med att jag bor kvar iallafall för barnen älskar det och jag med. Blir bara så rädd ibland av tanken på att jag står med ett helt hus helt själv.

– Har haft barnen här hemma typ konstant sedan jag kom hem från Gotland och det känns av kan jag lova.. Är helt slut och utmattad och speciellt efter en hel helg med massor av lek och bus. Känns som att det enda jag har gjort är att ställa fram mat, ta bort mat, plocka fram leksaker, ta bort leksaker, ta fram pyssel, ta bort pyssel, bli arg, bli trött, bli glad, bli arg igen, ta fram fika, ta bort fika osv. Ja, ni som har barn förstår nog precis vad jag pratar om.

Min älskling har pysslat mycket i helgen!

– Såå kul att så många vill se mer växter här inne! Ska fota lite fler åt er idag. Dom på Jasons rum är SÅ fina så dom måste ni ju bara få se.

– I veckan ska jag på ansiktsbehandling och det ska bli så skönt. Ska komma igång att gå regelbundet nu igen då jag som ni vet inte har haft den roligaste hyn nu på slutet på grund av all stress. Men det blir så mycket bättre av bättre sömn och att gå regelbundet till min hudterapeut. Stressa ner också såklart och jag har blivit lite bättre på det men långt ifrån helt bra tyvärr.

– Gick igenom gamla bilder från när jag var gravid och kan knappt förstå att det är jag på dom. Känns så underligt att jag har haft så stor mage och att barnen faktiskt har kommit ut från min kropp.. Blir ju mer och mer overkligt ju större dom blir.

Här var jag gravid med Jolie i magen.. Känns som en evighet sedan! Hon blir ju tre i januari.. Så sjukt!

– Hamnade på akuten under lördagskvällen då jag blev helt yr, andfådd, svimfärdig, kallsvettig och jättekonstig i allmänhet. Ringde 1177 och dom bad mig att åka in direkt så det fick jag göra trots att jag helst inte ville. Hade lite lågt blodvärde men det var inget anmärkningsvärt. Fick göra typ 3844 olika prover och EKG på hjärtat + massor av annat men allt såg jättebra ut så fick åka hem igen efter några timmar. Glömde för övrigt att lossa några av klistergrejerna som man sätter på kroppen när man gör EKG och somnade med dom när jag kom hem, haha.. Blev sedan rädd när jag skulle duscha på söndagsmorgonen och hittade en vid varje revben.

– Har fått mysa med min fina Jeanette och hennes barn nu i helgen och blev bjudna på fika där. Vädret var verkligen fram och tillbaka och ena stunden var det sommar och plötsligt började det åska och blev superkallt. Vi har hunnit med en sväng till cykelparken också vilket våra stora killar tyckte var SÅ roligt. Jason fick låna min tröja då han föll och skrapade armen. Blev ett bra skydd mot fler eventuella fall.

– Tove kom hit igår kväll och det var så mysigt. Vi gjorde middag, babblade och barnen lekte loss i vanlig ordning. Dom var dock helt galna i vanlig ordning också. Men ja, dom var nöjda i det stora hela och hade jättekul. Nöjda barn = nöjda mammor.

– Jolie har börjat vägra att ha sin tofs vissa dagar. Hennes pappa tycker att vi ska klippa henne men jag hoppas och tror att hon ska gå med på tofsen snart igen. Tycker att det är så gulligt. Hon har själv bett om tofsen i perioder men nu är det tvärtom ”NEJ MAMMA IIITE NONI (inte Jolie) HA TOFS!”.

– Har rensat ut här hemma och kört bort massor med grejer! Älskar att bli av med saker och hatar att känna att jag har för mycket grejer hemma. Så allt från leksaker till kläder har fått ryka.

– Jag kanske har skrivit detta redan men kan i så fall skriva det igen. Gick ju på laserbehandling för ett tag sedan (krävs 8-10 behandlingar för att bli helt hårfri) och det funkar faktiskt. Har upptäckt att jag typ saknar hår helt på vissa delar av benen och där nere nu. Så har faktiskt hopp om att jag aldrig mer kommer att behöva raka mig om typ ett år.

Önskar er en fin dag. Puss och kram!

Kommentarer

  1. Madeleine

    Hår är bara hår och det växer ut fort. Ni kan ju prova klippa henne och se om hon trivs i kortare hår :), det viktiga är ju att Jolie är nöjd.
    Många kramar och hoppas du kan stressa ner så att det inte blir värre fysiska symptom på stress <3

  2. Stina

    Jag som också bor i Umeå och gärna tar emot tips på vad man kan hitta på med barnen undrar var cykelparken är någonstans? 🤗

  3. Sanna

    Tack för att du skriver så ärligt! Att alla mammor blir trötta och arga ibland. Jag är ensamstående med en 5 åring och jag är helt slut hela tiden haha. Blir arg, ledsen, glad, gråter. Alla känslor hela tiden och en ständig känsla av att vara otillräcklig.

  4. Sara

    Hej Gabriella! Har aldrig skrivit här tidigare även om jag läst ett tag. Tack för fina, empatiska och fördomsfria inlägg ❤️ Vill egentligen bara dela med mig av att jag har fått liknande ”anfall” som du – men även hjärtklappning, ojämna hjärtslag mm. Detta var symtom på utmattningssyndrom, men det visste inte jag och jag ignorerade länge vad kroppen ville säga mig. Slutade med sjukskrivning på heltid och ett mörker av trötthet och kaos inombords som jag inte önskar någon. Är också högpresterande småbarnsmamma som vill ge allt i alla lägen och pedantisk på det 🙈 vill egentligen bara säga att snälla lyssna på din kropp, unna dig vila och återhämtning för det är inte stress i sig som (kan vara) farlig, utan brist på återhämtning. Ta hand om dig ❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tack fina du <3 jo, jag förstår ju själv att det beror på stress såklart. Försöker ta hand om mig själv för att inte gå in i någon vägg men det är svårt många gånger när stress har blivit ett så invant beteende. Men jag jobbar på det. KRAM <3 tack för omtanken <3

  5. Amanda

    De du skriver tror jag är 100% pågrund utav stress jag hade nästan exakt likadana syntom innan jag gick in i väggen. Så var rädd om dig och försök att återhämta dig. Var ensam. Sov! försök att inte stressa sönder. Kram du är grym

  6. Ninna

    Hej, prova järntillskott och b12. Funkade för mig. Nu har jag inte kört med järn på länge och känner det är dags. B12 tar jag från Holistic, sugtabletter🙂 Kram❤️

  7. Sarah

    Låter som en panik attack ❤️ sånt skit slår plötsligt och utan anledning (vad man tror). Bra att du sover mer, hoppas det hjälper ☀️

  8. Ella

    Var försiktig. Du har så många symptom på stress och utbrändhet. Man känner sig oftast oövervinnerlig innan man kraschar. Och det sorgliga är. Har du kraschat, kommer din kropp aldrig mer tillåta dig att komma upp i tempot du har idag. Sorgligt men sant. Bromsar du inte nu, kan ditt liv vändas totalt efter kraschen. Våga pausa.. Mitt i all stress kan småpauser nästan kännas obehagligt för att kroppen är på högvarv. Men mindfullnes 5 min om dagen kan vara det som gör att du överlever detta. Ta människors råd att våga vila. Många inspireras av dig och ditt driv. Jag blir mer rädd, för jag har varit där du är. Och nu för tiden orkar jag knappt nånting. Känns som en pekpinne kommentar. Och jag avskyr det. Men snälla sakta ner, för dig och barnens skull, ❤️❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja, det är ju så <3 försöker verkligen ta hand om mig själv men det är såklart svårt när stress är ett invant beteende 🙂 handlar inte ens om att jag har för mycket att göra utan mer om att jag är så van att ha stress i mig oavsett vad jag gör. Men jag jobbar på det <3 kram och tack för omtanken <3

  9. Jenny

    Hej Gabriella!
    Kan inte du snälla skriva mer om hårborttagningen? Hur det går till/hur det känns/ pris osv? Funderar själv på att börja med det. Ha en fin dag!

  10. Karin

    Hej, fina du. Så roligt med ett inlägg efter helgen som oftast 🙂. Verkligen otäckt med ditt mående och att du behövde åka till akuten. Kanske kan vara stressrelaterat?! Var rädd om dig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish