Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött

Inlägget innehåller annonslänkar

Var så trött under onsdagskvällen och även nu igår. Känns av att jag har barnen i princip på heltid nu trots att dom är på förskolan om dagarna. Har dock försökt att ha typ 9-15-dagar och hämtat dom tidigare direkt jag blivit klar med plugg och jobb. Har försökt att bara lägga fokus på bara det jag ”måste” och därför har det blivit så dålig uppdatering här inne med tyvärr. Nu är tentan iallafall skriven och jag tror helt klart att jag får godkänt iallafall. Spikade alla essä-frågorna är jag rätt säker på. Älskar ju att skriva flytande text och fick med allt man skulle då det var frågor som jag verkligen läst på ordentligt kring. Vi får väl se!

Annars då? Ensamheten känns typ värre än någonsin nu när det börjar bli höst och mörkare ute. Vill bara få vara lyckligt kär, mysa i soffan på kvällarna och sova med någon hela nätterna. Och som ni vet så kan jag ju inte bara ”ta någon” trots jag alltid får höra ”men vadå, det är väl bara att skaffa någon till det?” när jag säger det, haha.. Får väl bita ihop nu i höst och vinter, tända extra mycket ljus, köpa nya gostofflor och bara ta hand om mig själv lite extra så att jag överlever utan närhet. Brukar typ gosa in mig hos barnen på natten men dom knuffar alltid bort mig för att dom tycker att det är för varmt. Aja, ska sluta babbla om detta nu =) Hur mår ni? Jag mår bra idag och ska snart sätta mig in i fastighetsförmedlingens värld. Ny kurs och det känns så spännande! Ville mest kika in och säga hej och god morgon =)

Åkte till F en snabbis för att få hjälp att ta bilder på min nya jacka som jag vill visa er! Vi hade typ tre minuter på oss då vi båda skulle vidare så vi fotade bara snabbt och han sa typ tre gånger att det var dom töntigaste bilderna han någonsin tagit på mig, haha. ”Här står jag med min coola BMW” ;p Aja, jag får bjuda på det i brist på annat.

Ni hittar förresten jackan HÄR (har storlek 34 på min), tightsen HÄR, skorna HÄR. 

Kommentarer

      1. A

        Alltså förlåt men skrattade verkligen åt detta.

        Från en väldigt trött, nybliven trebarnsmamma som tidigare idag ”lämnat” tvååringen hos sin pappa trots mammahelg bara för att få ligga i soffan och bebisgosa och äta choklad i några timmar efter 8 sömnlösa nätter och barnen på heltid hela veckan. Bara den anledningen. För att ligga i soffan. Och äta choklad. Ifred.

        Ibland kan man behöva ladda batterierna och det tummar inte direkt på kärleken till sina barn, snarare tvärtom, så kanske tålamodet och orken räcker lite extra nästa gång!

    1. Sanna

      Nej men Brittmarie man skaffar väl barn för att andra ska få ta hand om och uppfostra dom medans en själv bara ligger o slappar o har det gott 🤔🤔😯😯

  1. maria

    Själv ska jag sova ensam för första gången utan min man i vårt hus hela helgen då han är ute och seglar. Har fyllt helgen med vänner och mamma som kommer över 😛 Innan jag var gift/tillsammans med min man så älskade jag att vara själv hemma och bara ro om sig själv men det är nog olika.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish