Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny favorit

Var på gymmet med Tove igår och körde lite ben för att fota ett samarbete! Denna övning nedan är verkligen en ny favorit. Den tar SÅ bra i rumpan och överdelen av lårens baksida. Kniper åt ordentligt i rumpan när benet är högst upp med som ni ser. Får så ordentlig träningsvärk efter 10×4 på denna på varje ben. Kör 7,5 kg dom två första varven och 10 kg dom två sista varven.

Körde även lite vanliga bakåtsparkar ståendes.

Och lite benböj med både ett och två ben =)

Död efter ”träningspasset” =)

Sedan åt vi sushi i parken: 

Jag åkte hem och pluggade ihjäl mig:

Mot kvällen åkte jag och fotade ett till jobb (har redan en stor del av hösten inbokad med samarbeten vilket känns skönt då jag knappt har gjort några under sommaren) och efter det tränade jag ”på riktigt”, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish