Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon älsklingar!

Vet inte vad det är med mig men fortsätter på det här glada spåret idag med. Känner mig så happy i hela kroppen och har massor med energi. Får typ för mig att det är probiotika som gör att jag mår bättre i magen = mår bättre över huvud taget. Magen är ju verkligen centrum i kroppen på något vis. Har ätit det i några veckor nu och har fått mycket bättre hud och mindre magkatarr. Hatar att jag faktiskt har stressat sönder min mage och blir så arg på mig själv för att det har blivit så. Många frågade vad jag hade för symptom för magkatarren och det är typ en brännande känsla i övre delen i magen + att det hugger som knivar i perioder + helt sjuk halsbränna och illamående. Inget annat. Ska till läkare ikväll för att kolla upp det lite närmre men ja, stress är inte roligt och när man har stressat mycket under lång tid så känns det ju av fysiskt till slut. Tycker det är läskigt men det blir också ett uppvak för mig varje gång det händer. Då skärper jag till mig lite och avsätter tid för återhämtning. Är fasiken inte bra på att ta det lugnt alltså… Önskar att jag kunde njuta av att bara ligga i soffan men det kan jag typ inte. Får träna på det för det är ju SÅ viktigt att kunna varva ner. Har för övrigt börjat sova lite mer och det gör väldigt gott för mig.

Aja, nu ska jag sluta babbla. Ska dra till gymmet nu och sedan kommer F hit och hjälper mig med lite jobb, efter det möter jag upp Tove en sväng och sedan ska jag plugga resten av dagen, kvällen och förmodligen natten. Tenta imorgon och jag är faktiskt inte så redo som jag trodde.

Kram på er.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish