Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och tentavecka

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är stressad som tusan. Har tenta på onsdag så kommer nog att vara sämre på att uppdatera fram tills dess. Vet att jag redan är rätt dålig på att uppdatera i perioder men som ni vet så vill jag ju i slutändan arbeta som mäklare och inte med sociala medier på heltid. Och då hamnar fokuset mest där när jag faktiskt har något viktigt framför mig. Och utbildningen är ju också sjukt intensiv så vissa veckor kommer det att vara såhär som jag har skrivit förr. Men jag ska göra mitt bästa! Har barnen väldigt mycket denna vecka med då vi slängt om en del under sommaren och inte kört fullt ut på 2-2-3. Har haft dom hela helgen och större delen av förra veckan med så har knappt hunnit plugga mer än några timmar på kvällarna.

Idag är jag iallafall barnfri och ska möta upp Tove direkt jag lämnat kidsen på förskolan (det är deras första dag idag efter sommarlovet!), åka och filma ett jobb för det gymmet jag ska jobba med nu framöver, fika eller äta något med henne och sedan bara plugga ihjäl mig resten av dagen. Måste läsa över 100 sidor till som jag inte är klar med i en bok + komma ihåg massor av saker och det är idag och imorgon jag har på mig.. Håll tummarna för mig!

Önskar er en fin dag! Puss och kram!

Har haft en så lugn helg annars och en av mina bästa vänner (som jag har känt sedan grundskolan) var här, avlastade mig och gjorde pannkakor med barnen. Dom älskar verkligen henne och hon älskar dom och jag är så lycklig över det.

Handlat fina helgblommor hos Löfgrens blommor!

Och i torsdags var vi hos Glassbonden utanför Umeå med Jeanette och barnen. Så mysigt! 

Detta var Jolies status efter denna helg. Hon somnade i bilen på väg hem under söndagskvällen och jag lät henne faktiskt sova ett tag fast klockan redan var runt 16. Hon har varit ute och sprungit i princip från 8-19 både lördag och söndag så vi har fått ett sååå fint avslut på deras sommarlov och dessutom sol. Tror att hon behövde en liten nap iallafall och hon somnade ändå gott när det var läggdags på kvällen. Då är man trött vill jag lova =) 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish