Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra och är peppad på dagen. Ska hämta kidsen snart och sedan ska vi bara ta det lugnt hemma. Ska fixa och vika den sista tvätten som äntligen är ren och sedan gå ut med den till skåp och garderober. Träna ska jag också göra idag! Och plugga ikväll när mina små har somnat. Så ja, det blir en lugn dag.

Slutet av veckan ser annars ut såhär:  

Torsdag: Hämta paket till samarbete, träna, skriva på grupparbete, plugga på den nya kursen som börjar snart, umgås med vänner och kidsen.

Fredag/Lördag: Barnfri! Gå ut och dricka drinkar med Tove någon av kvällarna och annars bara ta hand om mig själv, skriva klart min del av grupparbetet, jobba och träna. Ska försöka sova mycket med. Har också en ansiktsbehandling inbokad.

Söndag: Träffa en vän, köra bort massor med grejer till loppis, plugga, jobba, fota samarbete och träna.

Hoppas att ni får en fin onsdag. Stor kram!

Ni ser ju mitt härliga tvättberg =) Så jag har att göra idag! Ser dock ljuset i tunneln, haha.

Kommentarer

  1. Felicia

    Kan du inte lägga upp dina kläder på bloppisen som du hade på instagram förut? Eller typ tradera? Du har så fina kläder😍

  2. Jasmin

    Vilken mysig och fin blogg du har Gabriella! Du verkar vara en otroligt varm och go tjej med en helt underbar familj! Pliiizzzzz gör en video på hur du lockar håret dom e fan perfekta <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish