Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Sitter på föreläsning nu och kikar in snabbt och säger hej. Har möte med min grupp i klassen sedan gällande vårt grupparbete och sedan blir det ett träningspass nummer två. Vet inte vad det är med mig idag men har kryp i kroppen och vill bara röra på mig.

Kom hem sent igår kväll. Det första jag gjorde var att hämta upp Tove, åka till gymmet, babbla, äta massor av mat på MAX och sedan tvätta, duscha och till slut sova.

Denna dag började jag också med att vara med Tove. Vi drack latte och pratade massor. Känns som att samtalsämnena aldrig tar slut trots att vi pratar i telefon typ fem gånger om dagen och ses nästan varje dag. Gud vad jag saknade henne när jag var bortrest!

Vi hade det så mysigt tills det började ösregna! Det kom verkligen från ingenstans.

Kollade lite på smink och sedan fick vi springa genom gatorna på stan.. Det såg ut som att vi båda hade duschat när vi väl kom hem..

Vet inte om det syns på bild men det ÖSTE verkligen.

Lånade hem mina älskade ungar som jag saknat ihjäl mig efter!

Hade med mig stora kinderägg till dom som jag köpte på Arlanda. Dom ÄLSKAR kinderägg så dom blev så himla glada.

Blev världens mördarpass på gymmet idag med. Såg ut såhär efteråt =) Helt svettig och dödsslut men med bästa känslan i kroppen och superglad. Har saknat gymmet dom få dagarna jag inte varit där. Ska köra sockerfritt nu i typ minst två veckor då jag verkligen dragit på mig världens godisberoende nu under sommaren. Blivit alldeles för mycket socker och jag hatar att känna mig beroende av det. Så nu kör vi ett ryck med bra kost och massor med träning och jag är galet peppad. Ny månad och ny start. Ska bygga upp mig själv till mitt bästa jag, stressa ner, bli bättre på att avsätta tid för återhämtning och lägga allt mitt fokus på jobb och plugg. Hej augusti och hej rätt fokus och bra rutiner.

Hoppas att ni har haft en underbar tisdag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ida

    Omg har också blivit såååå sockerberoende under semestern! Uppdatera gärna hur det går med det sockerfria och kom med tips så kan man säkert peppa varandra (antar att vi inte är ensamma haha??)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish