Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Har slut på allt som heter tvättmedel, diskmedel osv så imorgon ska jag till RUSTA och handla aaaaallt som är slut. Det värsta är att jag tycker att sådant är så himla roligt så ser typ fram emot det, haha.

– Nu börjar ju skolan lite mer igen och jag hade min föreläsning ikväll. Har ett grupparbete som ska in på måndag och har heldagar med plugg måndag och onsdag. Kommer att behöva skippa Ölandsresan helt då mitt schema typ svämmade över plötsligt och jag har många 8-19-dagar.. Så otroligt tråkigt att avboka, missa resan + avbokningsavgifter för boende men skolan kommer ju före allt annat och jag vill verkligen klara mitt plugg. Har även en till tenta den 19e och sedan rullar det bara på i 180 heeeeela hösten och vintern.

– Även jobb och samarbeten kommer igång på nytt nu i augusti och jag har nästan glömt hur man gör, haha.. Var så längesedan jag bloggade ”på allvar” känns det som. Har försökt lägga upp lite mer i schemat hur jag ska fördela plugg och jobbet för att hinna med och orka med båda + barnen och huset, tvätt, städning osv. Ja, ni vet.. Alla måsten. Hoppas att det ska fungera så bra som jag har tänkt.

– Fixade bokföringen för juli på flygplatsen och det känns så himla skönt att ha det gjort. Har även inhandlat nytt bläck till skrivaren så nu kan jag äntligen skriva ut papper igen som ex. ska postas till min redovisningskonsult. Älskar när man kan bocka av sådana där tråkiga måsten från ”att göra”-listan.

– Min diskmaskin gick ju sönder och jag och kidsen åkte och köpte en ny. Nu är jag less på den och har lagt ut flera tusen på att ha tekniker här i flera omgångar som lagar, byter pump och tömmer den. Köpte en från SMEG nu men problemet är att den inte levereras förrän i slutet av augusti vilket betyder att jag får handdiska nu fram tills dess. Köpte det billigaste diskstället på IKEA idag så nu kör vi. Sanningen är att jag tycker att det är lite terapi att handdiska. Jag gillar det! Problemet i det är att jag inte har tiden bara.. Men får väl göra det ändå =) Längtar iallafall tills min fina, nya diskmaskin kommer hem! Det är verkligen en lyx med diskmaskin som man tar för givet när man faktiskt har en. Ska vara tacksam varje dag sedan när jag har en igen, haha.

– Funderar på att börja meditation eller yoga men har typ inte tiden till det.. Önskar verkligen att jag hade det! Någon som har tips på bra appar eller liknande att använda för att varva ner hemma? Behöver som sagt bli bättre på att avsätta tid för återhämtning och komma ner i varv. Ett stort problem som jag har är att jag ALDRIG andas med magen utan bara uppe i bröstet. Någon mer som är så? Det är ju inte alls bra så ska verkligen träna på att börja göra det nu för att bli bättre på att få ner stressnivån och finna lugnet.

– Barnen har fått en ny godnattbok och jag längtar till imorgon när jag får läsa den för dom innan dom ska sova.

– Sommaren är ju (typ) över för oss här uppe i norr iallafall.. Är så himla kallt nu och jag har faktiskt beställt en ny höstjacka nu för ett par dagar sedan. Den är i teddymaterial med luva, kort och vit! SÅ snygg. Ska visa er när den kommer. Har trotsat vädret lite sedan jag kom hem och bott i klänning (när jag inte har tights) trots att det är rätt kallt. Man måste ju ta vara på det sista av sommaren, haha. 

– Några av er skrev att ni ville ha uppdateringar hur det går med sockerberoendet och det vore ju kul om ni hakade på att skippa socker i två veckor nu! Vilka är med mig? Jag tänkte i överlag försöka komma igång nu med kost och träning som jag gjorde innan sommaren med nya mål och mer rutiner med maten. Blir så ”ren” mat som möjligt, lite mer upplägg i mina träningspass och försök till mer sömn varje natt. Denna höst ska jag verkligen ta hand om mig själv inifrån och ut. Köpte nya vitaminer, ny gainer, fyllde på kyl, frys och skafferier och lite annat igår så nu är jag peppad på att komma tillbaka i rutiner efter ”semestern”.

Jag äter ju typ bara glutenfri pasta men barnen får alltid denna! Eller inte alltid kanske men köper sällan pasta med bara vetemjöl. 

Och detta ris är jag sjukt peppad på att prova, hört att det är så gott!

– Vill tacka för alla era fina ord och kommentarer. Jag blir verkligen så mycket mer peppad på att blogga och dela med mig när ni är så fina och lämnar kommentarer efter er. Det roligaste jag vet är att prata med er i kommentarsfältet! Så tack för att ni orkar lämna avtryck här inne och jag svarar som vanligt alltid på allt ni skriver. Ni är bäst!

Hoppas att ni har en fin kväll! Största kramen! 

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lina

    Börjar också plugga snart. Detta med en 2 åring och nyfödd. Men har inget val och MÅSTE klara det. Kan inte du ge praktiska tips på hur Du planerar och hur man kan få der och gå ihop för lite inspo? Kram

  2. Profilbild
    Petra

    Jag kör mycket yoga och ibland meditation. Tycker youtube är allra bäst faktiskt. Jag kan tipsa om boho beautiful. Hon spelar in sina yoga lektioner å meditationer i väldigt vackra lugna miljöer. Även Yoga with Adriene är bra. Hon gör kortare videos också t ex bedtime yoga som är såå avslappnade inför läggning. Jag däckade direkt efteråt 🙂 tips!

  3. Profilbild
    Sarah

    Hej, Gabriella! Jag har en vän som tidigare har en pojke och ska nu få en liten flicka. Såå spännande!! Har du några tips på presenter man kan skicka och även tips på bra nätsidor/märken för barnkläder och prylar?
    Kram💕

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men åååh så roligt <3 Babyshop.se har så mycket fint! Filtar, nappar, snuttar och bodys + pyjamaser använde jag mest under första tiden så det är alltid kul att få. KRAM fina<3

  4. Profilbild
    W

    Hej! Kan inte du göra ett ”höstpepp”-inlägg? Nu börjar ju skola/jobb igen för de flesta. Jag själv börjar sista året på gymnasiet! Ett inlägg med tips för att orka i allt mörkt och tråkigt, hur man kan göra för att tänka positivt osv. Jag fyller snart 18 så har ju det att se fram emot men behöver tänka positivt över lag med. Hoppas du fattar vad jag menar! Kram

  5. Profilbild
    P

    Tanka appen Headspace. Guidad meditation där du kan välja tiden själv. Tror
    Sessionerna är så korta som 3 eller 5 minuter. Ta dig tiden för du vinner sååå mkt på det. Kämpa på ❤

  6. Profilbild
    Anonym

    Jag körde me en super bra app för jätte många år sedan när jag som du inte andades med magen, en sån zen app som plingar till var 10:e minut eller mer sällan och då ska man andas 10 djupa andetag varje gång. De gjorde att jag lärde mig själv att i all stress ta några djupa andetag och känna att nä vet du vad, nu räcker de haha. Som sagt de hjälpte mig mycket i vardagen att nu stressar jag sällan 🙂 saker få ta den tid de tar och kommer jag för sent 10 min så kommer de gå bra ändå 🙂 nått som också kan va bra är att du efter varje träningspass slår igång väldigt lugn musik och verkligen stretchar 10-15 min. De är guld värt. Hoppas de kan hjälpa 🙂

    1. Profilbild
      Ninna

      Åh ja, låter så bra med 2 veckor sockerfritt. Har med blivit så beroende, galet. Har du provat Havremjölk, den mörkblåa förpackningen som finns i kylen? Så gooood. Och havreris har jag också köpt så spännande att prova😍.

      Jag laddade ner någon random app, meditation. Räcker med att man ligger ner i sängen eller soffan och lyssnar på berättarrösten, musik i bakgrunden o efteråt är man som en ny människa. Detta är det enda som funkar på mig. Kan verkligen rekommendera det. Är själv rastlös och har alltid en massa måsten men dt är så viktigt att man får återhämta sig och andas lugnt och djupt ❤️

  7. Profilbild
    ANNA f

    Äh kör på papptallrikar en period om du har mycket nu
    🙂

    Skulle tyvärr avråda dig från smeg. Har flera vitvaror från dem och är inte nöjd. Snygga och dyra men dålig kvalitet 🙁

  8. Profilbild
    Lina

    Kan du inte skriva mer om vilken sort gainer du köper, och vilka du testat . Tycker alla smakar illa.
    Skriv gärna också om ditt träningsupplägg 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish