Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Från mitten av veckan gick jag in i totalt semestermode. Som ni vet så är jag ju väldigt stressad hela tiden och bestämde mig för att bara checka ut helt med sociala medier och plugg i ett par dagar. Inte fota, inte filma, inte öppna datorn eller några böcker utan bara vara ett tag och njuta 110% av varje dag. Tror det var mitt bästa beslut på länge. Har ju haft jättemycket problem med att det hugger i övre delen av magen och det har kommit mer mot slutet. Ibland har det gjort så ont att jag måste sätta mig ner typ.. Så kände bara att jag måste ta min hälsa och mitt mående mer på allvar och det har jag gjort. Semester behöver vi alla och jag har verkligen tagit min dessa dagar.

Dom få bilderna jag har tagit denna vecka: 

Barnens favoritfrulle! Får ofta frågor om vad dom äter till frukost och just nu är det oftast yoghurtkvarg med granola och blåbär + macka.

Har hängt hos Hanna med Lovisa och alla barn! Det är typ första gången vi ses allihop denna sommar och guuud vad jag har saknat mina tjejer! I höst när alla är hemma igen är det vår höst sa vi. Då blir det massor av myskvällar med tända ljus och tjejsnack.

Lämnade in bilen på tvätt och tog med barnen och F på Leos lekland under tiden som vi väntade på den.

Tjejerna fick äta fredagsgodis i hallen innan vi åkte hem till Tove för att sova över. Vi sov över hos dom fredag-söndag och hängde en del hos oss med på dagarna. Vi hade så mysigt och barnen hade så kul! Om ni undrar varför jag är brun i pannan så är det för att jag la i en mörkare + kallare färg igen då mitt hår bleks så himla mycket nu på sommaren. Som tur är försvann färgen som kom utanför när jag duschade dagen efter =)

Min fina lilla tjej!

Jag och Tove hade verkligen maxad egentid när barnen hade somnat. Målade naglarna, drack lite cider, åt chips, godis och ostar + babblade halva natten.

Mammas hjärta!

Så tråkigt med så lite bilder men jag behövde verkligen andrum. När jag kommer hem från Gotland igen så är jag igång igen! På tisdag drar alla mina föreläsningar igång på riktigt och jag är så peppad.

Önskar er en jättefin kväll, kram.

Kommentarer

  1. Josefine

    Måste bara kommentera detta. Du är en sån himla powerwoman! Tycker du verkar vara en så genuin och äkta person. Du vågar liksom alltid vara du, och det är så befriande att se. Alla känslor tillåts och det är så fint liksom. Du är så mänsklig och det når verkligen ut till oss läsare. 🌸🌸🌸. Sedan vill jag även tillägga att du är så så snygg också! 😍

  2. Ninna

    Hej, du gjorde så rätt att bara stänga av och njuta utan sociala medier och allt annat som tynger dig. Du har så mycket på dina axlar och vi tjejer är experter på att ha mycket igång. Jag vilade några dagar och så fort vi kom hem så fick jag ont i magen meeen lär mig att andas och ta paus så gott det går. Man måste återhämta sig med och ladda batterier då och då❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish