Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gotland och hotellet

Sitter på hotellrummet nu och det är vår sista kväll här idag. Vi ska snart grilla och sedan ska jag försöka göra en tidig kväll! Har knappt fotat något alls dessa dagar (som jag skrev i förra inlägget) men dessa två bilder sammanfattar nog min helg ganska bra:

Har typ enbart varit ute med mina tjejer och haft det sååå trevligt och resten av tiden har jag sovit inne på hotellet eller i solstol. Har knappt tränat eller gjort några ”måsten” alls här borta. Bara varit och njutit av att finnas typ. Kunde nog inte ha fått ett bättre avslut på juli.

Vi har iallafall bott på First Hotel Koko Loko och det är SÅ otroligt fint och mysigt här. Älskar att det är så rent, nytt och fräscht med. Helt kär i hela hotellområdet och här kommer jag helt klart att vilja bo igen nästa gång jag besöker Gotland.

Så god frukost. Hotellfrukost kan ju vara bland det bästa som finns.

Och ja, som ni ser så är ju verkligen hela hotellet så mysigt och poolområdet är så fint!

En av kvällarna satt vi på takterassen som har jacuzzi och bar, drack drinkar och bara myste. Och så fick vi se denna fina solnedgång med.

Annars har vi hyrt bil och mest åkt runt och upplevt allt det fina som Gotland har. Har som sagt låtit mobilen vila och fokuserat på att bara finnas så har typ inga roliga bilder alls att dela med mig av. Kan iallafall rekommendera Tofta Beach Club och Blå lagunen som många av er tipsade mig om! SÅ fina platser som bara måste upplevas om man är här.

Kommentarer

  1. Elin Calles

    Men så mysigt! 😍 Vill också åka iväg med mina tjejer! Måste fråga vart klänningen är ifrån? Den beige på bilden i spegeln! Ta hand om dig och var rädd om dig! Kram E

  2. Linda

    Du har säkert svarat på den här frågan tusen gånger men vilket gym är det du tränar på där man får ha med sig barn? 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish