Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste dagarna

Ni märker ju nog att det är lite sämre uppdatering här inne. Har låtit mig själv vara lite ledig + att jag försöker plugga så mycket som möjligt när jag inte gör annat. Har märkt att dom flesta som jobbar med sociala medier faktiskt unnar sig semester i år och checkar ut i en eller flera veckor. Jag vill inte låta bli bloggen helt och skulle nog aldrig kunna hålla mig borta helt så länge men har ändå bestämt att jag måste få vara helt ledig ibland jag med och inte tänka på något alls. Det är ju trots allt slutet av sommaren och i höst är det tempo på alla fronter som kommer att krävas av mig igen. Tror jag behöver vila lite mer för att orka med 220% plugg och företag utan att krascha mig själv totalt. Kommer att uppdatera så ofta det känns kul och vissa veckor blir det säkert flera gånger om dagen medan jag andra veckor kanske vilar mer och lägger mer fokus på plugg. Hoppas att det är okej för er att det blir så nu resten av juli. Har ni semester eller jobbar/pluggar ni? =)

Lite bilder från senaste dagarna: 

Har målat om barnens lekrum med en av mina bästa vänner! Så snällt av henne att komma och hjälpa mig. Vi började vid 22 med att skruva ner allt och var klara vid 04. Då hade vi skruvat upp allt igen och målat in bokhyllan i väggen med. Blev så så fint och behagligt där inne.

Har hängt hos Jeanette med barnen innan dom skulle på roadtrip genom Sverige. Så mys att hinna ses lite då vi båda ändå blir bortresta rätt mycket nu framöver.

Haft myskväll här hemma med massor av gotta.

Haft en halvdag halvnaken i sängen där jag bara har vilat, kollat på film och ätit bär. Kan inte minnas sist jag gjorde absolut ingenting.

Haft polotröja på mig på grund av att det typ är höst här i Umeå för det mesta denna sommar, haha.

Kommentarer

  1. Linda

    Är det en byrå du har framför sängen? Har letat efter en som inte är så djup, din ser väldigt ”smal” ut. Varifrån är den? 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish