Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon söndag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Vaknade nyss, såg att det var sol och gick ut och la mig på altanen direkt. Har ju regnat så länge jag kan minnas nu så det är skönt med lite sommar denna söndag iallafall. Ska bo här ute idag med alla mina pluggböcker, träna lite senare idag och försöka städa och tvätta klart allt inför att barnen kommer imorgon. I veckan ska vi bara hänga med vänner och sedan åker kidsen till Stockholm med sin pappa och då flyttar jag in hos Tove i några dagar innan jag åker mot Gotland med några tjejer. Det ska bli SÅ mysigt! Hoppas på bra väder och har så höga förväntningar då jag hört och sett så mycket fint om just Gotland.

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Jag ska spå mig med en kompis. Vi ska såklart göra det en och en men vi ska dit tillsammans. Ska faktiskt bli jättespännande och jag tror verkligen att jag behöver det. Har varit så mycket känslor i mig nu på slutet och jag har hört att kvinnan vi ska till är superduktig. Vet så många som har spått sig och att allt har blivit precis som spådamen har sagt. Hur sjukt!? Har ni erfarenhet? Stämde det ni fick höra?

Hade en heldag med min Tove igår! Åt sushi, gick på loppis, shoppade lite, drack lyxshake och pratade hål i huvudet på varandra, haha.

Sedan åkte vi hem till mig och rensade barnens rum och alla gamla leksaker. Slängde allt trasigt och gammalt, skänkte bort en del osv. Så skönt att ha det lite renare där inne! Ska visa er deras nya väggfärg om en stund då jag faktiskt har målat om där inne. Blev så himla bra!

När Tove hade åkt så drog jag och tränade och på kvällen kom en annan av mina närmsta vänner hit. Vi gjorde vietnamesiska vårrullar, kollade på Ex on the Beach och bara myste i soffan tills det var dags att sova.

Kram på er! Hoppas att ni får en underbar dag! <3

Kommentarer

  1. Ulrika

    Hej, Så Spännade🥰. Vill gärna Oxå gå till en med gott ryckte att det ”stämmer” det hon säger.
    Vad heter hon och vart håller hon till här i Umeå?

  2. Linnea

    Spådde mig hos Katarina Zellner som många ”kändisar” går till, inget stämde 🙂 ser det mer som en liten guidning/vägledning att få en spark i den riktning man egentligen vill gå men inte vågar. Enligt Katarina skulle jag ha två söner vid det här laget haha.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Haha men gud vad sjukt! 🙂 Har hört från jättemånga som varit hos henne att hon sagt typ exakt allt som faktiskt har hänt i deras liv sen 🙂 Men det är en kul grej iallafall! Kram

  3. Mia

    Hej. om hon som spår dej är bra kanske hon har några kontakter här i stockholm. ??jag vill också bli spådd men inte av vem som helst. kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish