Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår bra men är trött och seg idag.

Sitter på golvet och bygger pussel med Jolie. Vi har precis ätit tidig lunch och ska snart iväg till min fina Jeanette som jag har längtat ihjäl mig efter. Vi har inte träffats på typ två veckor nu och barnen har också saknat varandra. Tiden går så fort och det har ju hänt så mycket sedan dess! Ofta känns det som att mitt liv är ”tråkigt” och att jag mest pluggar hela tiden men ibland slår det mig också hur mycket som händer i mitt liv på bara en vecka egentligen. Ser jag tillbaka på livet för en månad sedan så var det en viss typ av känslor och tankar, idag är det helt andra.. Ja, ni förstår.

Ikväll kommer Tove hit en stund och annars ska jag bara plugga. Tänkte träna egentligen också men är så slut och orkar inte släpa med mig barnen till gymmet. Får vila lite extra idag istället! Resten av veckan är jag iallafall helt barnfri och jag ska passa på att träna, vara med vänner, plugga och jobba ikapp. Sova ska jag också göra massoooor. Och ta tag i det enorma tvättberget som ni ser på bilderna =)

När mästerfotograf Jason vill fota =) Jag klagar inte! Alltid bra med lite bloggbilder. 

Klänning – HÄR (verkar vara slut i den färgen jag har den i dock)

Skor – HÄR

Kram på er och ha en underbar dag!

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Hej, fina ni 😍
    Helt otroligt fint hår 😍 Du har alltid så fina lockar! Kan du inte visa i en video hur du gör? Kram!

  2. Amanda

    Japp tagit bort brasilianskt, och under armarna. Gjort ca 12-15 behandlingar. Är långt ifrån nöjd då det knappt är någon skillnad.. dyrt är det också haha. Det blir bra för stunden i några veckor, sen kommer det tillbaka.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish