Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skansen

Igår gick vi på Skansen en stund innan vi åkte hem mot Umeå igen. Så mysigt och barnen älskade det!

Vi hade verkligen en så mysig helg och jag älskar att kunna kombinera mitt jobb med barnen. Hade dock inte varit möjligt utan Tove! Det var fint att få ha med dom allihop och det var så snällt av henne att passa kidsen medan jag sprang på några möten. Har redan nu massor med roliga samarbeten planerade i höst som jag tror att ni kommer att tycka om lika mycket som jag.

Kommentarer

  1. E

    Vad mysigt ni ser ut att ha haft det!
    Jag undrar vad är det för märke på dina skor? Är på skojakt nu och dom skulle vara perfekta, blir jätteglad om du svarar! 🙂

  2. Anna

    Hej! Har följt dig sedan du var gravid med Jason, så väldigt länge (var typ 13 är då haha, är 18 idag). Måste bara säga tack för att jag har fått följa dig så pass länge, och herregud vad stor Jason har blivit! Så lång verkligen! Ha en jättefin kväll fina du <3

  3. Mia

    Älskar skansen. Naturen och alla djuren. Vet du vad som hände. Jag blev drogad på ett dansställe. Glömde ta med vinglaset och kommer inte ihåg så mycket mer utan vaknade på akuten. Mådde så dåligt tre dagar men verkar som det vänder nu. Det mest otäcka jag varit med om. Så nog kan det vara farliga typer som lägger piller i kvinnors glas. Är så ledsen. kram.

  4. Jennifer

    Hej!
    Kan inte du tipsa om trosor att ha under tightsen? Och även tröjor till. Älskar att gå i tights men tycker det är svårt att till vardags styla med tröjor. Älskar din blogg! Att du uppdaterar så ofta och variationen av inlägg. Du ger mig energi att orka vara en bättre version av mig själv, när man bara vill lägga sig på golvet och inte orkar städa/leka med barnen 😅🙏🏼❤️

  5. S

    Hej,
    Min dotter är 4 år, hennes högsta önskan är att gå på tivoli, vilket är svårt nu när allt är stängt på nöjesparker.

    Hur var skansen, var det bra med karusselerna? långa köer?

    Är ju rätt dyrt inträde och jag vill mest gå för hon ska få åka karuseller så jag undrar om du tycker det är värt med en tripp dit?

    Tack för en bra blogg 😍

  6. Ida

    Alltså snyggmami!!!!!! Den där färgen på klänningen passar dig sååå bra! Tack för att du inspirerar varje dag! Dagar då jag känner att jag verkligen inte orkar även om jag vill så tänker jag ofta ”vad hade Gabbi gjort?” Sån jäkla powermama är du!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish