Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra

– Tatuerade ju mina bryn för ett tag sedan och dom håller på att läka nu. Dom är SÅ mörka jämfört med vad dom brukar vara (och jag har ju ändå sjukt mörka bryn i mig själv) så är jätteobekväm med dom just nu. ÄLSKAR dock formen. Ska visa er hur det blev direkt dom har läkt. Vi har fyllt i där det var lite glest och gjort dom helt jämna vilket jag älskar. Längtar tills det har gått några dagar till så att jag kan se det slutgiltiga resultatet.

– Fick ju två krämer av min hudterapeut att prova sist jag var där och jag är helt förälskad i dom. Trodde aldrig jag skulle sluta med Dermalogica (och jag beställde faktiskt nyss massor med påfyllning av det jag brukar ha) men nu överväger jag faktiskt att byta till detta andra märke. Fick en dagkräm att ha ute i solen och en dag/nattkräm som luktar så himla gott.

– Jag har fallit totalt för vaniljkeso. Tycker att det är så himla, himla gott! Åt det med bananpannkakor och massor av bär igår kväll och alltså mmmm! Har ni inte provat än så måste ni verkligen göra det.

– Fick hem mina böcker till nästa kurs nu i veckan och jag är så peppad på fastighetsförmedling. Älskar även försäljningskursen som vi läser nu och den tentan kommer jag att skriva på Öland när jag är där vecka 34. Har även ett grupparbete som ska in nu i början av augusti. Känner att jag har rätt bra kontroll över plugget just nu vilket känns så himla bra. Hoppas att det håller i sig. Känner också mer och mer att jag har valt rätt utbildning och i höst ska jag börja gå på mer kundmöten och intag. Är så himla, himla peppad på det!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish