Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tacksam

Hej vänner!

Hoppas allt är jättebra med er.

Jag mådde jättedåligt igår. Det kom bara från ingenstans. Alla känslor kom typ ikapp och det blev för mycket. Finns så mycket som jag bär på som är jobbigt och som jag aldrig skulle kunna skriva om men som verkligen har gjort så himla ont nu på slutet. Mötte upp Tove och satt och pratade i flera timmar. Så himla tacksam att hon håller mig levande när jag är ledsen. Kan börja skratta mitt i tårar, kan känna glädje fast allt är tomt inuti. I helgen åker jag till Stockholm för lite jobb och jag tar med mig kidsen. Blir skönt med miljöombyte och att få komma hemifrån för ett tag och tänka på annat. Tove följer faktiskt med också vilket känns såååå bra.

Hoppas på en bättre dag idag och ska passa på att vila mycket och sola lite med då det äntligen är fint väder. Nu på morgonen ska jag iväg och fixa brynen och sedan ska jag hämta paket, posta papper till min redovisningskonsult, packa till resan imorgon, fixa och skicka in ett utkast för ett samarbete och ha möte med några i klassen gällande vårt grupparbete. Träna ska jag också göra! Ikväll ska jag springa ut med soptunnan till vägen och jag har faktiskt lagt in en påminnelse i mobilen som plingar varannan vecka så att jag slipper glömma det mer. Förstår inte varför jag inte har gjort det tidigare!? Ska förresten svara på era kommentarer senare idag med så om ni inte får upp det ni skrivit så är det bara för att jag inte har hunnit gå igenom allt än.

Önskar er en fin dag! Stor kram.

Åt lunch hos en av mina bästisar igår. Älskar känslan av att bara kunna åka förbi spontant för några timmars tjejsnack och mys.

Nytt till håret!

Lite bilder från igår kväll =)

Och såååklart blev det lite selfies med, haha.

Kommentarer

  1. V.

    Jag beklagar att du mådde så dåligt och hoppas att du får må bättre framöver! Så fint med vänner som verkligen bryr sig om en och kan få en att skratta även när saker känns förjävliga ibland. Såna vänner är guld värda! ♡

  2. Didi

    Underbart med så fina vänner och jag beklagar att du mådde så dåligt. Hoppas du mår bättre idag och får en paus i vardagen här i Stockholm 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish