Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Barndagar

Hej fina!

Hoppas att ni mår jättebra. Nu har barnen kommit hem efter pappadagar och jag ska ha dom fram tills på fredag. Får dock lite hjälp med redan imorgon då jag ska in till kontoret och träffa lite besök från Stockholm, lära mig lite rutiner i system osv. Ska bli superkul!

Nu ska vi möta upp lite vänner för häng i solen och lunch. Ha en underbar dag!

Har hoppat ur tightsen idag =) Har dock beställt massor av cykelshorts istället som är ribbade och SÅ fina. Tror jag får hem dom idag eller imorgon. Ska visa er då.

Kommentarer

  1. Isabelle

    Alltså kolla på dig själv kvinna!!! Så snygg! 😳😍 Men däremot… snälla vattna ditt stackars gräs hahah 🙈<3

  2. Anne Jonsson

    Så fin topp du har, jättesnygg verkligen! Ni ser ut att ha härligt väder ni också, här i Norrbotten är det galet varmt och jag tillbringar tid nere vid vattnet för att få svalka. Jag skulle gärna något mindre värme så att jag kan träna för min ADHD-hjärna får det lite jobbigare när jag inte kan göra av med så mycket energi. Men det skulle bli svalare nästa vecka så då kanske det blir lite lättare. Njut av lunchen utomhus, mat smakar alltid bättre när man äter den utomhus på något sätt tycker jag. 🙂

  3. Louise

    Härligt med sommar nu! Du som har så bra tips om allt, jag funderar på att söka in till ekonomi och redovisnings utbildningen på yh. Där av jobba med bl.a. bokföring mm. Jag tänkte fråga dig , du gör väl sånt själv inp: ditt företag? Tycker du att det är svårt att lära sig? Behöver man vara jätteduktig på matte? Är så rädd för jag vill detta så mycket men känner bara typ att jag är så dålig så kan aldrig lära mig nåt och matte är väl inte min starka sida. Å andra sidan tänker jag att man pluggar ju för att lära sig… så svårt! Många tycker typ att ska du verkligen söka in till ekonomi som inte kan matte, blir inte jöttepeppad av att höra det. Egentligen skall jag bara skota i vad andra tycker och som sagt man pluggar för att lära sig. Men skulle du säga att det är svårt?
    Tack för att du alltid inspirerar till allt här inne!
    Kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish