Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

180

Hej fina <3

Känns som att det var längesedan jag kikade in här. Hoppas att allt är bra med er! Känns som att livet rullar på i typ 180 och jag har så himla mycket plugg just nu så det är inte klokt. Har två inlämningar nästa vecka och första tentan den 10e juli. Kom precis hem efter att ha träffat två tjejer som pluggar samma utbildning som jag. Så skönt att bara få lära känna varandra och sitta och bolla allt från plugg till privatliv. Har ju två kurser parallellt just nu och det är sjukt intensivt. Dags att börja inse att detta kommer att vara min vardag nu det närmsta året. Kommer att ha tre kurser igång samtidigt ibland till och med.

Idag är jag sjukt trött. Ligger ute på altanen i solen och ska snart köra bort bilen för en ordentlig tvätt in och utvändigt. Ska se en föreläsning som är inspelad, läsa lite i böckerna och bara försöka få in så mycket information som möjligt i min lilla hjärna, haha.. Ikväll ska jag ut och äta med min fina vän Amanda som jag inte har träffat på år och dagar. Ska bil så himla, himla mysigt!

Nu: Lunch och gå igenom alla era kommentarer som jag inte har hunnit svara på.

Önskar er en fin dag. KRAM!

Tove och barnen sov här söndag-måndag. Vi hade det så himla mysigt och barnen badade och lekte massor ute.

När dom somnade drack vi bubbel och åt massor med gott + lite tjejsnack på det.

Hade en heldag med Tove igår också och gjorde spontant en spraytan, tränade och gick lite i butiker. Skönt med ett avbrott från allt plugg. Har för övrigt en så dålig hy och hårperiod nu så det är inte sant. Mitt hår känns så trött och slitet och har typ aldrig haft så dålig hy som jag har nu. Jag är verkligen sjukt stresskänslig och måste försöka komma på bra taktiker för att komma ner i varv för att överleva den här intensiva perioden i livet. Barnen har dessutom inte förskola mer så nu kommer dom att vara hemma med mig dom dagarna som jag har dom. Blir spännande att få se hur jag får ihop det pusslet.

Har också hänt mycket i mitt privatliv och jag passade på att köpa en ny parfym. Visste ni att jag alltid gör det när jag känner att jag går in i något nytt eller avslutar något gammalt? Då vill jag har en ny doft för att känna att det liksom är dags för det nya. Som när man klipper sig efter att man har gått igenom en separation typ, haha.. Nytt liv, ny parfym =)

Vi köpte sushi igår och åt på altanen i solen. Just nu älskar jag livet och allt vad det innebär. Sommar, värme och så mycket roliga projekt och grejer igång (med andra ord plugg typ, haha..). Skulle inte byta det jag lever i mot något annat i världen och känner mig så lycklig i hela kroppen. Älskar tanken av att jag kommer närmre mina mål varje dag även om det många gånger känns rätt tufft och stressigt med som sagt.

Kommentarer

  1. Madeleine

    Äter du inte vegetarisk längre? Vet inte om jag missat att du nämnt det, eller så har du helt enkelt inte gjort det 😅

  2. Maria

    När det händer något extra för mej köper jag ny väska. Tänkte att du kanske skulle delat upp pluggandet och gjort det i långsammare takt. Om du känner det blir för stressigt. Önskar dej en härlig sommarvecka.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish