Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Midsommar

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra! Jag mår bra men är sjukt trött. Sov två timmar inatt så ska snart gå och lägga mig. Äter godis och jordgubbar nu, pratar i telefon med Tove och njuter av att bara vara för en stund.

Har haft en så mysig dag med vänner i deras stuga. Barnen har lekt hela dagen och vi vuxna har fått massor med kvalitetstid med varandra! När vi kom hem så var vi vrålhungriga så vi grillade bara hamburgare snabbt med lite tillbehör (jag åt utan bröd som ni ser och därav ser det inte ut som en hamburgare, haha). Barnen var så gnälliga och bråkiga när vi kom hem så kändes som att det enda jag gjorde från det till att dom skulle sova var att säga åt dom gällande ALLT. Blev helt slutkörd. 

Själv har jag även haft typ Sveriges största krans på hövvet hela dagen, haha. Fick till slut så ont i huvudet att jag var tvungen att ta av den.. Lånade Jasons istället då som var lite mindre. Alla som vi var med tog dock av sig sina kransar direkt efter att alla familjebilder var tagna men jag hade faktiskt på min hela dagen. Det är ju trots allt midsommar =)

Och här är jag just nu =) Så mys. Älskar som sagt kursen som jag läser nu och det är så intressant med mänskliga beteenden och hur vi själva skapar våra egna beteendemönster som sedan kan vara extremt svåra att bryta bara för att vi verkligen tränat in dom i hjärnan. Jag ska experimentera lite med detta på mig själv nu och bryta lite dåliga vanor och mönster som jag själv faller tillbaka i hela tiden. Tror det kommer att gå bra. Inser nu varför jag saknar att läsa böcker så mycket. Har ju alltid läst extremt mycket men slutade när barnen kom för att jag inte har haft tid. Man blir så extremt mycket klokare och vidgar verkligen sin syn på saker. Blev även påmind om DISC (googla om ni vill veta vad det är) då vi går igenom det nu och gjorde testet på nytt. Gjorde det ju för cirka fem år sedan på min förra arbetsplats och mycket riktigt var jag fortfarande mest röd och sedan gul och lite blå.

Nej hörrni. Nu ska jag läsa lite till och sedan blir det sängen. Är verkligen så.himla.trött. Kram! Hoppas er dag har varit superfin!

Kommentarer

  1. charlottelinden.se

    Viktigt att komma ihåg att DISC inte är ett vetenskapligt instrument. Vill man göra ett riktigt personlighetstest finns det betydligt bättre och mer seriösa test där ute som är vetenskapligt prövade 🙂 / Beteendevetare, hehe <3

  2. Ida

    Åh vad intressant det låter! Jag skulle också vilja läsa mer beteendemönster, vilken bok är det som du läser? Trevlig midsommar fina du!

  3. Sara

    Som beteendevetare är jag skeptisk till DISC då det inte är baserat på en tillräcklig tillförlitlig vetenskaplig grund. Och det finns en hel del kritik gentemot den typen av tester. Det kan också vara värt att googla..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish