Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mitt i plugget

Kikar in och säger hej. Ligger här på köksbänken med datorn för stunden, haha. Har flyttat runt i huset och legat på allt från golvet till soffan. Har under tiden som jag har lyssnat också gjort annat och städat badrummen, rensat skåp och lagat mat. Har så svårt att bara sitta stilla och lyssna i flera timmar så tänkte att jag kunde passa på att få andra saker gjorda under tiden. Mitt ansiktsuttryck har pendlat mellan 9393 olika saker under dessa föreläsningar då jag går från att förstå ALLT och känna att jag har läget under kontroll till att känna att jag aldrig kommer att klara en enda tenta. Men jag kämpar på. Är så slut i huvudet just nu då jag tagit in så mycket information sedan tidigt imorse och fortfarande vet att jag har en lång dag kvar..

Just nu går vi igenom METV inom försäljning och jag blir superpeppad på att bli världens bästa säljare typ, haha. Denna kurs som påbörjas idag känns iallafall lättare och roligare än den externa redovisningen som jag kämpar på med på sidan av.

Har hämtat ut kransar till mig och kidsen till imorgon också!

Kommer bli så mysigt. Vi ska hänga med Tove och hennes familj i deras stuga och sedan bara grilla hemma. Blir en lugn midsommar. Tror jag ska göra en tidig kväll också =) Har varit så trött nu på slutet.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish