Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hjärtkontroll

God morgon fina!

Har varit mycket nu på slutet och som ni vet så har jag extremt mycket plugg nu också. Ska möta upp en tjej i klassen i början av nästa vecka och påbörja en uppgift som vi ska in med inom det närmsta. Det är en bokföringsuppgift och jag känner mig ändå lite hemma då det är precis samma program som jag själv jobbar i med mitt AB för att skicka fakturor osv.

Igår hade vi hjärtkontroll med Jolie. Jag tog faktiskt den själv då dom föredrog att bara en förälder skulle följa med på grund av Corona. Var helt skakig i benen när jag parkerade men så blir jag alltid när det är dags. Avskyr verkligen att åka dit fast personalen är helt fantastisk. Finner verkligen inga ord för hur bra dom är. Och tänk att dom jobbar med det här på heltid men ändå gör upplevelsen så speciell för varje barn. Hur fint!? Aja.. Vi var där i cirka 1,5 timme och gjorde massor med olika kontroller och Jolie var så himla obrydd och duktig. Man såg ibland att hon blev lite rädd men 90% av tiden var hon bara så avslappnad och gjorde mig lugn, haha.. Världens bästa tjej!

Efteråt fick hon välja vilka leksaker hon ville på leksaksaffären! Är man 2,5 år och går igenom sådana här saker i sitt liv så är det bara så självklart för mig att man ska bli totalt bortskämd efteråt. F mötte också upp oss och vi åt sushi och stannade lite i en lekpark. Och så fick hon välja lite godis med innan vi skulle åka till förskolan för den näst sista dagen där.

Idag börjar förresten en ny kurs på min utbildning! Vet inte vad jag känner om det mer än att jag typ undrar 48494 gånger om dagen vad jag har gett mig in på.. Men ja, ni ser ju nedan hur min dag ser ut idag. Och där någonstans efteråt tänkte jag försöka komma iväg till gymmet och handla.

Alltså kolla min bebis! Så stor men ändå så liten. Och så himla duktig. Ni skulle ha sett hur mallig och stolt hon var efteråt över att få egentid med sina föräldrar och bara vara ”stor”. Älskar henne så mycket och är så stolt över henne.

Nej, nu ska jag försöka vakna till lite! Är sååå trött och var ute och åt middag med Tove igår för att fira hennes födelsedag i efterskott. Måste verkligen hitta lite fokus för att lära mig saker i typ 8 timmar utan avbrott nu.. =) Kram på er och ha en fin dag!

Kommentarer

  1. Julia

    Min snart 5 åriga son får äta exakt hur mycket godis han vill också då det är kontroll, å välja exakt vilken leksak som helst. Dessutom får de här i Finland hur mycket pyssel och leksaker som helst efter kontrollen av kardiologen på sjukhuset. Så synd om barnen som ska behöva genomgå alla kontroller .

  2. Carolina

    Vilken kämpe hon är. Klart hon ska få allt hon vill! Hur gick hjärtkontrollen?

    Tack för en bra blogg. Du inspirerar!

  3. Lo

    Hon sitter med en gigantisk påse godis under kontroll och sen fick hon välja godis efter med? Hur mycket godis får dina barn äta egentligen?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Med tanke på att hon är född med allvarligt hjärtfel och går igenom typ sex kontroller på 1,5 timme, träffar olika sköterskor och läkare och gör saker som till och med vuxna hade tyckt var jobbigt utan att ens gnälla så tycker jag att hon just den dagen kan få äta hur jäkla mycket godis som helst. Hon är så otroligt duktig och modig och vi äter extremt sällan godis annars över huvud taget 🙂

      1. Karin

        Självklart får hon det 🙂. Det är helheten som räknas och varje familj gör sina egna, oftast välgrundade, val. Kram!

      2. Johanna

        Du svarar alltid lite otrevliga kommentarer så trevligt. Vill lyfta det. Jag skulle ofta gå till attack. Fint av dig. Fina Jolie och helt rätt av dig, kram

      3. Lotta

        Helt rätt tänkt Gabriella!! Hoppas hon även fick en stor glass, och en supersize läsk efter det oxå. Vilken ”tur” för vissa av dina läsare att dom anser att du aldrig kan göra nånting helt rätt. Undrar hur dom skulle få sina dagar att gå om dom inte hade något att klaga på. Men majoriteten av oss andra, hade gjort precis likadant som dig. Själv har jag en dotter som är extremt spruträdd, så när det ska tas blodprov och vaccinationer så mutar jag henne med glass som hon älskar. Och hon får ta en hur stor som helst!

    2. Patricia Klinteberg

      Jesus, hon är 2,5 år bara och genomgår massa (även för oss vuxna) obehagliga undersökningar. Klart som fan hon ska få ha godis som hon tycker är gott både under tiden och efteråt! Mina barn äter något sött flera dagar i veckan men aldrig i några stora mängder mer än vid speciella tillfälle. Alla gör som dom själva vill och jag är bombsäker på att Gabriella har stenkoll på när det blir för mycket av det goda och när. Lägg din energi på viktigare saker som rör ditt eget liv istället så blir livet roligare och bättre för dig.

      Gabriella, vet att du inte tar åt dig av sånt här, men vill ändå poängtera att SKIT I sånt här. Du är grym! Inspireras mycket av dig och älskar att du är så klok och sund till allt i livet. Tänk om fler människor (och framför allt kvinnor & mammor) vore som dig, vilken trevligare värld vi hade levt i ❤️

    3. ANNA

      Enkelt svar: Hon får väl äta exakt så mycket godis som hennes föräldrar tillåter henne att äta.

      Du behöver inte bry dig i det!

    4. Ninna

      Vilken konstig fråga.. Eller påstående 😂. I ett sånt sammanhang och situation med ett litet barn på en hjärtkontroll. Visa lite kärlek istället. Finns inget ont i det här inlägget. ❤️

    5. E.. som i Elin

      ”Gigantisk” stor godispåse. Jag tror du behöver slå upp vad gigantisk betyder.
      Dessutom vet du ju inte hur mycket hon åt av den påsen, hon tog kanske bara en bit? suck..

    6. Sam

      Ursäkta mig , men det var ju en väldigt onödig kommentar av dig med godiset. Syftet med detta blogginlägg handlar väl knappast om det utan att en förälder ska gå igenom något sådant här överhuvudtaget är hemskt och glädjen i att kunna dela att det gick bra på kontrollen är ju fantastiskt, varför påpeka och slänga i negativitet i detta inlägg.
      Så tröttsamt usch , jag var tvungen att kommentera. Tänk till lite innan du yttrar dig på det viset.

      Gabriella, jag skickar alla lyckokramar till dig och familjen och lilla Jolie är fantastisk <3

  4. Christina

    Fantastisk flicka och fantastisk mamma! Lycka till med pluggandet och ha en fin helg! Stoooor kram Christina ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish