Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Plugg

Hallå på er!

Har pluggat i solen hela dagen och fått sjukt mycket färg. Nu ska jag hämta kidsen, laga en nagel och sedan drar vi till vänner och fortsätter hänga i solen. Älskar sommaren och är så peppad på det som ligger framför oss nu. Jag, F och barnen ska nog dra iväg på någon liten semester genom Sverige också och jag ska försöka matcha in det med lite möten så att vi kan stanna till i Stockholm på vägen ner.

Kram på er. Ha en fin eftermiddag.

Dagens kläder. Hade jag fått bestämma hade jag gått runt såhär hela tiden (vilket jag i och för sig gör? Haha..)

Igår åt vi pizza till middag hela familjen. Mys!

Fått hem nya böcker och snart drar en ny kurs igång parallellt med redovisningen.. Hjälp.mig.någon.

Köpt så sköna och fina hemmashorts. Älskar dom! Tighta och slappa samtidigt. Bästa kombon!

Har inte lagat mat från grunden på en evighet känns det som och fuskar alltid lite (trots att det fortfarande i 90% av fallen blir hälsosamma alternativ). Gjorde dock denna sås med massor med morötter, linser, fetaost, persilja och paprika till barnen för några dagar sedan och gud vad dom åt. Fetaost är verkligen så gott i typ aaaaallt.

Och om jag fortfarande äter tacos varje dag? Ja, haha.. Här med svarta bönor istället för köttfärs. Så less på köttfärsen nu så varierar massor.

Planterade ju en klematis som ska klättra runt en stolpe på pergolan och ingen trodde den skulle komma upp igen. Men jag kände på mig att den skulle det och har vattnat den då och då. Och kolla här! Jippi =)

Kommentarer

  1. Carro

    Kommer rabattkod på aimn snart? 😍 kommer annars beställa oavsett givetvis, KRÄVER de där cykelbyxorna 😍

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Har bara i lök, vitlök, röda linser, krossade tomater, tomatpuré, gul paprika, buljong, lite vatten, fetaost, riven morot och salt, peppar, persilja 🙂 Höftar bara så har inga exakta mått <3 kram

  2. Emmy

    Var kommer cykelbyxorna ifrån? är de genomskinliga eller klarar man sig utan att trosan syns där bak haha? kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish