Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej tisdag

Och hej fina ni!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår jättebra idag och har så mycket energi. Ska träna, plugga och jobba + laga en nagel idag, haha. Och så ska jag och kidsen åka hem till vänner och bada. Hur härligt!?

Var rätt nere hela dagen igår men piggnade till mot kvällen. En av mina vänner kom hit med massor av gott och så kollade vi på Ex On the Beach, bättrade på min fondvägg i vardagsrummet och bara myste.

Har helt glömt bort att visa er bilderna jag tog i Stockholm. Dom få jag tog.. =)

Kom fram till min älskade Emelina och hennes fina lägenhet och åt sushi med henne och några andra fina tjejer + drack vin. Så himla mysigt!

På lördagskvällen så mötte jag upp Nathalie och hon skämde bort mig på en så fin takterass. Vi drack bubbel och babblade i munnen på varandra för att båda hade så mycket att berätta.

Drog vidare och åt lite mat + drack drinkar och hade världens partykväll. Det behövde jag! Vill ni veta något jobbigt.. Hade med mig en kjol + topp och en klänning men mitt solpuder gick sönder i hela väskan och det blev fläckar på aaaaallt.. När jag för EN gångs skull ska klä upp mig och vara fin så händer det. Kjolen klarade sig någorlunda men den spillde jag vin på precis innan vi skulle ut. Så vet ni vad jag fick ha på mig? Tights.. Haha.. Ja, på riktigt. Så himla irriterande men det var väldigt bekvämt iallafall. Bättre lycka nästa gång. Tur att jag ska till Stockholm igen snart..

Har på tal om tight beställt ett par sådana här fast kortare modell nu till sommaren. ÄLSKAR cykelshorts och har flera par i bomull som jag redan har börjat använda. Men dessa som jag har köpt är alltså i samma material som tightsen.

Mötte upp Emilia under söndagen och körde ben och mage på gymmet.

Vi åt lunch också och pratade lite jobb och annat kul.

Bodde så himla fint på hotell Diplomat.

Och så lite bilder från igår: 

Hängde ute på altanen hela eftermiddagen och på kvällen kom min vän hit med massor av gotta som sagt.

Hoppas att ni får en fin tisdag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Josefina

    Vad tråkigt att du fortfarande struntar i Corona:/ och som såpass stor influencer visar du ju då att man inte alls behöver bry sig längre..
    Ja, man får resa nu- men man ska ju fortfarande hålla avstånd och begränsa antalet personer man umgås men det du visar upp här är att allt är som vanligt 😔

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag följer rekommendationerna och som du skriver är det okej att resa nu. Så länge vi är symptomfria så umgås vi med vänner osv men försöker alltid att ses ute och sådär. Men ja, jag lever ganska som vanligt och tränar på gymmet några gånger i veckan, träffar vänner, handlar i butik osv. Men skulle aldrig gå ut om jag hade minsta symptom. Kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish