Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Förstörd

Här är anledningen till varför jag inte har orkat uppdatera. Har mått skit och typ gråtit hjärtat ur mig. Var så jobbigt att få hem allting svart på vitt. Nu är jag liksom skild på riktigt och det är så… jobbigt? Tårar i ögonen hela tiden och vill helst bara sova. Brytit ihop tio gånger om men som tur är så har F faktiskt varit här och kramat mig när jag behövt det som mest. Allt känns ärligt talat så himla, himla tungt just nu.

Imorgon åker jag till Stockholm iallafall för myskväll med finaste Emelina och på lördag ska jag ut med en vän och käka middag, dricka vin och bara vara. Ska på lite jobbrelaterade möten också där i mellan men det blir bra. Behöver fylla mitt huvud med annat än jobbiga tankar känner jag och då är jobb alltid ett bra alternativ. Behöver egentligen plugga men ska ta en låååång, varm dusch nu och bara andas innan jag kryper ner i sängen. Kram på er.

Kommentarer

  1. Didi

    Men fina fina du !!! Vad tråkigt att du känner så, och svårt att förstå vad det är du är ledsen över. Ville du inte skilja dig eller är det själva avslutet som är så hemskt? oavsett vad tycker jag att ni är så bäst, som alltid har varandra.

  2. SL

    Saker i livet som blir definitiva blir lätt tunga. När en dörr stängs, kanske en annan öppnas ❤️. Jag hoppas det är så för dig, heja livet❤️

  3. Mimmi

    Kram på dig finaste människa tro mig det kommer ordna sig har Skillt mig sen 2,5 år dagen jag flyttade ut krossade hela min värld det är nu jag började återhämta mig. En sak i taget / en dag i taget Styrke kramar ❤️

  4. Linn

    Åh kram till dig! Tycker du är modig som visar även känslor som är jobbiga, har varit mycket positiva inlägg om skilsmässan, låtit så bra och glatt många gånger, missförstå mig rätt men det ger en mer verklig bild av att det finns hjärtesorg kvar än.. Förstår att det såklart går upp o ner hela tiden och att du väljer vad du vill dela med dig av. Tycker du är så modig, fin och det blir ännumer personligt när du delar med dig av sårbarheten! Hejar på dig och att du kommer må på topp snart igen!

  5. Maria

    Sorry såg ingen text när jag frågade vad som hänt. Nu ser jag att skilsmässan gått igenom. Förstår att det är tungt <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      En separation innebär ju mycket känslor såklart. Betyder inte att jag tycker att valet är fel? Och mitt liv var lika fritt innan då jag aldrig känt mig låst av F utan tvärtom så förstår inte vad det har med saken att göra ;p

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish