Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hoppas att allt är bra med er. Jag är så ledsen idag men ska försöka att bara tänka bort allt som känns jobbigt och plugga, plugga, plugga. Som tur är så är det fint väder så ska bara ligga på altanen i solen och gå igenom allt. Ska hinna med att köra igenom hela kroppen på gymmet med hade jag tänkt. Tänkte köra lätta vikter och rätt länge och det passar sig ju bra eftersom att jag är barnfri idag.

Ikväll ska jag till tandläkaren (går privat så därav kvällstid) och sedan ska jag faktiskt på dejt. Önskar er en fin dag! Kram kram.

Har ju tipsat om denna flera gånger förr men denna gröt är sååå god. Gör på valfri mjölk och ta hälften så mycket havregryn som du tar mjölk + tillsätt hampa och chiafrön, honung och kanel. Blir sååå gott och mina barn bara vräker i sig. Slänger i en banan ibland med (som jag skivar innan) för att få den sötare och då har jag i lite mer vatten.

Bilade till Skellefteå igår och hängde hemma hos Emilia ett tag innan vi drog igång med allt annat som vi skulle göra.

Hon MÖRDADE mig på gymmet igår. Körde 100 kg på benen och var helt skakig efteråt. Träningsvärken är ett faktum idag vill jag lova. Vi var på gymmet i två timmar, helt galet. Längesedan jag var där så länge, haha. Mitt hår stod åt alla håll och kanter efteråt och jag var heeeelt svettig. Det var vi båda. Vi ses faktiskt igen redan på fredag då jag ska bila ner till Stockholm en dag tidigare än tänkt. Blir perfekt att mötas upp där för lite gym och lunch =)

Gårdagens lunch =)

Kommentarer

  1. Sassa

    Fiberhavregryn går tyvärr bort för mig eftersom fiberberikningen består av vetekli, jag äter inte gluten…

  2. Ida

    Men alltså bilderna! Vilken telefon har du nu? Hur redigerar du? (Tänker på bilden med hunden i fönstret där himlen är så otroligt fin! Blir aldrig sådär fina bilder i motljus för mig!)

  3. Alexandra R

    Hej Gabriella! Hur kom du igång med träningen efter dina förlossningar? Tänkte om du började med styrketräning direkt eller började med något annat osv. Födde för 4 månader sen och är så sugen på att börja gymma och komma igång med träning men är lite vilsen hur jag ska börja och vad jag ska göra för övningar.

    Tack för en jäkligt god gröt också! <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      körde igång med styrketräning direkt men tränade inte alls första halvåret typ. Och sedan när jag väl kom igång var det lätta vikter och väldigt få pass i veckan. Stor kram <3 och heja dig!! Lyssna bara på kroppen så kommer det att gå jättebra. Du är grym <3

  4. Mia

    Jag har en liten fråga angående graviditeten. Du har ju nämnt flera gånger att du hatade att vara gravid. Var det hela graviditeten eller bara dina illamåendeveckor? Vad gillade du inte med resten av graviditeten? Sen undrar jag om det är på grund av det som du tvekar på framtida barn? Eller vad är anledningen?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Nej det var hela graviditeten. Kändes jobbigt att vara gravid över huvud taget för mig <3 och nej, det är mest för att jag vill lägga mitt fokus på mig själv nu. Men man ska aldrig säga aldrig <3 är ju bara 25 år 🙂 <3 kram

  5. Karin

    Hej fina du! Hoppas du mår bättre snart. Alla är vi ledsna ibland. Du är så inspirerande och har så många kloka tankar. Jag är ledsen idag för att jag är förkyld och inte får jobba imorgon eller på torsdag, men samtidigt tacksam över allt det fina i mitt liv, särskilt över sonen som fyllde 4 år förra helgen 😍. Lycka till på dejten ikväll!

  6. Christina

    Du är en sån inspiration Gabriella! Det är alltid så mysigt att gå in och läsa dina inlägg. Kämpa på och hoppas att du snart mår bättre. 💓Stor kram och ha en härlig dag på altanen! /Christina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish