Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Liten status

– Fick veta att skilsmässopapperna är inskickade nu och jag måste erkänna att det högg lite i magen och i hjärtat. Nu är liksom det sista steget taget och det är såklart delade känslor.

– I helgen åker jag till Stockholm och möter upp en vän för en hel helg. Är så peppad och längtar så mycket. Känner att jag verkligen behöver det och ska fixa en del jobbgrejer när jag ändå är nere. Såg att dom nya riktlinjerna för resor inom Sverige gäller från och med den 13e juni och det faller sig ju rätt bra.

– Midsommar ska mest troligt firas med fina vänner precis som förra året och jag längtar! Så länge det är fint väder och vi kan vara ute så ska vi ses allihop iallafall. Är så tacksam över att barnen har så sjukt mycket vänner som får vara med från start och att vi föräldrar står varandra så nära vi med. Tack livet.

– På torsdag har jag en heeeel dag med plugg från morgon till kväll. Om det är fint väder så ska jag ligga ute och sola och kolla på seminariet som pågår mellan typ 9-19. Som tur är så får vi raster där i mellan.

Dagens kloka ord: 

Kram! Hoppas dagen varit fin såhär långt =)

Kommentarer

  1. Sofia Henriksson

    En fråga som inte rör inlägget men jag har googlat och inte hittat. Vart har du köpt dina dricksglas som är i plats? De som är typ gråa, för visst är de i plast? 😊 Skulle vilja ha något liknande till båten. Tack för en fin blogg, du skriver så genuint och vänligt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish