Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej fina ni <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag ska snart lämna barnen på föris och sedan blir det en heldag hos min fina Emilia med jobb och träning. Hon har ju flyttat tillbaka till Norrland och bor cirka en timme från mig. Har saknat ihjäl mig efter henne och vi har så mycket att prata om.

En av dagarna i helgen var lite kyligare och jag och Jolie tog en sväng på gården för att kolla våra växter och blommor. Det mesta som vi planterade förra året har börjat växa och det är så kul att se! Och så dessa blommor på altanen som Jolie har blivit helt besatt av, haha.. ”Nonis blomma”, ”Noni älskar blomman”, haha.. ”Noni” heter alltså Jolie enligt sig själv. Så söt!

Några av frågorna från helgens frågestund på insta story som jag inte svarade på där: 

Hur fick ni barnen blöjfria? 

Båda våra barn har börjat säga till själva från ingenstans att dom är kissnödiga och då har vi bara satt dom på toaletten. Sedan har F lärt dom att klättra upp på en ”pall” och sätta sig själva och så har dom börjat göra det. Vi har alltså aldrig använt oss av någon potta utan kört toa direkt. Och vi har inte heller tränat speciellt mycket utan dom har typ bestämt själva när dom ska bli blöjfria. Har fortfarande blöja på båda barnen vissa nätter dock. Har dom druckit mycket innan dom ska sova och jag går och lägger mig tidigare så drar jag på en nattblöja och annars brukar jag bära dom till toan i sömnen (alltså att dom är i sömnen, inte jag såklart, haha) och låta dom kissa vid typ 00-tiden.

Vad snusar du för något? 

LYFT ”easy mint” =) Men ska sluta snusa snart. Ska försöka iallafall! Så less på att bli andfådd på typ tre sekunder för ingenting och att vara beroende av något över huvud taget.

Vad dricker du helst? Och vad dricker du oftast?

Oftast bara vatten faktiskt. Lyxar med cola zero någon gång i veckan typ men ja, vatten. Tycker inte att det är gott men det är ju hälsosamt så, haha.. Är dock dålig på att dricka över huvud taget måste jag erkänna. Försöker bära med mig vattenflaska överallt men dricker typ ändå inte..

Tre saker inte så många vet om dig: 

– Fick geografisk tunga under min första graviditet. Visste inte alls vad det var förrän jag såg att Camilla Läckberg (som var preggo samtidigt) la upp att hon också hade fått det. Så äckligt och gör så sjukt ont.

– Jag har aldrig haft hål i tänderna.

– Får rysningar av att ta i mjöl. Kan verkligen inte göra det alls.

Vilket är det sexigaste yrket enligt dig?

Älskar ju typ snickare och byggarbetare. Så sexigt med män i sådana arbetskläder, haha. Och så brandmän och tatuerare.

Vad skulle du vilja säga till ditt 15-åriga jag? 

Allt kommer att bli bra. Du är bäst och bara värd det bästa.

Hur kommer det sig att du ammade så länge? Har dina bröst förändrats mycket? När försvinner mjölken när man slutar amma?

Mina kids var tuttgalna, det var smidigt att alltid ha maten med sig och jag tyckte det var mysigt. Nja.. Alltså formen är faktiskt rätt samma så har inte fått något häng eller så men dom har blivit sjukt mycket mindre. Hade enorma bröst innan graviditeterna och även under tiden som jag var gravid och ammade såklart. Och när mjölken försvinner? Jag har fortfarande kvar lite om jag trycker jättejättehårt, haha.. Så jag har iiiiingen aning.

Önskar er en fin dag! KRAM!

Kommentarer

  1. Emelie

    Härliga bilder! Ni verkar haft en mysig helg! Härligt! Jag har en dotter som heter Joline och min yngsta dotter kallar henne ”Nonin”.😊Lite likt det Jolie kallar sig själv. Önskar Er en fin start på veckan. Kram

  2. Emilia

    Relaterar SÅ mycket till mjölet!! Usch det är typ det vidrigaste jag vet att ta i hahah?! Du råkar inte ha kommit på någon lösning på hur man använder mjöl utan att behöva ta i det? ((:

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish